Салата от цвекло с целина и чесън

Необходими продукти:
4 средни глави цвекло
3 стъбла целина
няколко скилидки чесън
листа маруля
лимонов сок
сол на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Пригответе цвеклото на пара или го изпечете във фурната до готовност. Когато изстине, обелете и нарежете на дълги ивици или на парчета. Измийте и отцедете от водата листата на марулята, целината нарежете на ситно, а чесъна намачкайте с преса.
Смесете цвеклото с чесъна, добавете целината, сложете сол на вкус. Разбъркате и овкусете с лимонов сок и зехтин. Оставете салата за 15 - 20 минути, за да се поемат вкусовете и ароматите и тогава поднесете върху листата маруля, сложени в подходяща чиния.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
БЕТА - ЛИЦИЙ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Поставяйте тесто от чесън, оцет и брашно върху брадавици и кокоши тръни
Коментари към Салата от цвекло с целина и чесън