Салата от печени чушки с маслини и каперси

Необходими продукти:
- 4 сладки червени чушки
- 4-6 супени лъжици каперси
- 3 супени лъжици накълцан магданоз
- зехтин, сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Намажете чушките със зехтин и ги изпечете за 30-45 минути при умерена температура. Щом ципата им почернее, сложете ги в найлонов плик и оставете за известно време, за да се запарят. След това обелете и нарежете на тънки дълги парчета.
Маслините почистете от костилките, нарежете ситно.
Каперсите подсушете.
Смесете в купа вече подготвените продукти, сложете магданоза и овкусете със зехтин, смлян пипер и сол.
Разбъркайте и поднесете салатата.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: tvoirecepty.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
Коментари към Салата от печени чушки с маслини и каперси