Руски чаени бисквити
Необходими продукти:
- 1 чаша меко краве масло
- 1/2 чаша пудра захар
- 1 чаена лъжичка ванилия
- 2 и 1/4 чаши брашно
- 3/4 чаша ситно натрошени ядки (по избор)
- 1/4 чаена лъжичка сол
- пудра захар за овалване
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200 градуса.
Разбъркайте до гладкост кравето масло с пудрата захар и ванилията. Изсипете брашното, натрошените ядки и солта и разбъркайте до образуване на меко тесто.
Оформете малки топки и ги поставете на разстояние 2-3 сантиметра в намазнена тавичка. Запечете за 10-12 минути или до готовност (не трябва да покафеняват). Поставете върху телена решетка леко да изстинат.
Оваляйте топлите бисквити в пудра захар и сервирайте.
Да ви е сладко!
Източник:
bettycrocker.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Коледни сладки с канела, масло и ядки
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Овесени бисквити с ядки, сушени плодове и мед
- Канелени сладки с мед
- Канелени бисквити без захар с овесени ядки
- Бисквити с тиква и шоколадови парченца
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Бисквити с брашно от нахут, овесени ядки и банан
Коментари към Руски чаени бисквити