Рулца от тиквички с чеснова извара
Необходими продукти:
1 тиквичка
40 грама извара (или повече, в зависимост от големината на тиквичката)
на 40 грама извара по 1 супена лъжица заквасена сметана
няколко скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на тънки ивици по дължина, изпечете ги от двете страни в сух тиган без мазнина. Подредете ги в чиния, полейте с олио и подсолете.
Смесете изварата със сметаната и намачкания чесън, сложете сол на вкус, може да добавите и нарязан магданоз, ако желаете.
Разпределете ароматната плънка върху тиквичките и навийте рула, които закрепете с помощта на клечки за зъби, ако има нужда да се запази формата.
Поднесете предястието студено.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Цветни рулца от тортила питки
Коментари към Рулца от тиквички с чеснова извара