Начало Хранене Рецепти Основни ястия От риба и морски продукти Руло от рибена кайма с гъби и яйца

Руло от рибена кайма с гъби и яйца

Руло от рибена кайма с гъби и яйца - изображение

Необходими продукти:

  • филе от риба треска
  • глава лук за каймата
  • 1-2 моркова
  • гъби
  • 4 яйца (1 за каймата, 2 за плънката и 1 за намазване)
  • сол и черен пипер
  • магданоз
  • кетчуп
  • горчица


Начин на приготвяне:

С помощта на машинка за мелене на кайма смелете рибеното филе заедно с главата лук. Подправете каймата със сол и черен пипер, чукнете в нея яйцето и по желание може да сложите намокрен с вода или прясно мляко и изцеден хляб (1 филия).

В случай че филето е сухо, добавете парченце краве масло към сместа.

Разпределете каймата върху правоъгълен найлонов пакет и в средата на тази основа разположете ивици от продуктите за плънката: една от настърганите моркови, една от нарязаните и запържени печурки, една от наситнения магданоз, една от сварените белтъци и една от сварените жълтъци.

С помощта на пакета навийте руло и го сложете върху лист алуминиево фолио. Повърхността намажете със смес от последното яйце, малко кетчуп и горчица.

Изпечете на 190 градуса за 40 минути и да ви е вкусно!

Рибено руло

Рибено руло


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kuharka.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияСнимкиЗдравни съветиДиетиНовиниЛюбопитноЛайфстайлСпортИсторияХранене при...