Риба треска в хрупкава панировка
Необходими продукти:
- 1 килограм филе от риба треска
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- 2 супени лъжици млечна майонеза
- 2 супени лъжици нарязан копър
- черен пипер на вкус
- 4-5 броя варени гевречета
- 1-2 чаени лъжички зехтин
- няколко резенчета лимон
Начин на приготвяне:
Предварително загрейте фурната на 200 градуса. Подсушете филетата с кухненска хартия, смесете майонезата с горчицата и ги намажете от всички страни.
Поръсете с част от копъра и с черен пипер на вкус. В блендер смелете гевречетата и утепайте рибата в получената смес.
Повторете процедурата още веднъж и наредете рибата в застлана с лист пергамент тавичка. Поръсете със зехтин и запечете за 20 минути. Поднесете филенцата топли, гарнирани с резенчета лимон.
Добър апетит!
Източник: motherwouldknow.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ЗДРАВНИЦА
НовЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ВКУС НА ЛИМОН 240 мл 052231
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА 500 мл
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ИСЛАНДСКА РИБА ТРЕСКА 240 мл 220104
НовМЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА сироп с плодов вкус 250 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба треска - ползи за здравето
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Черен дроб от треска - ползи за здравето и състав
- Паниран свински език
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Панирани топченца катък
- Направете смес за паниране по 7 начина
- Домашна смес за панировка с пармезан и сусам
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Риба треска в хрупкава панировка