Риба треска в хрупкава панировка

Необходими продукти:
- 1 килограм филе от риба треска
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- 2 супени лъжици млечна майонеза
- 2 супени лъжици нарязан копър
- черен пипер на вкус
- 4-5 броя варени гевречета
- 1-2 чаени лъжички зехтин
- няколко резенчета лимон
Начин на приготвяне:
Предварително загрейте фурната на 200 градуса. Подсушете филетата с кухненска хартия, смесете майонезата с горчицата и ги намажете от всички страни.
Поръсете с част от копъра и с черен пипер на вкус. В блендер смелете гевречетата и утепайте рибата в получената смес.
Повторете процедурата още веднъж и наредете рибата в застлана с лист пергамент тавичка. Поръсете със зехтин и запечете за 20 минути. Поднесете филенцата топли, гарнирани с резенчета лимон.
Добър апетит!
Източник: motherwouldknow.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 90
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ИСЛАНДСКА РИБА ТРЕСКА 240 мл
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА сироп с вкус на лимон 250 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 180
РИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ОМЕГА 3 И ВИТАМИНИ A И D капсули 1000 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба треска - ползи за здравето
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Паниран патладжан
- Панирани ябълкови кръгчета в палачинково тесто с канела и пудра захар
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Ориз с риба и яйца на тиган
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Черен дроб от треска - ползи за здравето и състав
- Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки
Коментари към Риба треска в хрупкава панировка