Риба треска в хрупкава панировка

Необходими продукти:
- 1 килограм филе от риба треска
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- 2 супени лъжици млечна майонеза
- 2 супени лъжици нарязан копър
- черен пипер на вкус
- 4-5 броя варени гевречета
- 1-2 чаени лъжички зехтин
- няколко резенчета лимон
Начин на приготвяне:
Предварително загрейте фурната на 200 градуса. Подсушете филетата с кухненска хартия, смесете майонезата с горчицата и ги намажете от всички страни.
Поръсете с част от копъра и с черен пипер на вкус. В блендер смелете гевречетата и утепайте рибата в получената смес.
Повторете процедурата още веднъж и наредете рибата в застлана с лист пергамент тавичка. Поръсете със зехтин и запечете за 20 минути. Поднесете филенцата топли, гарнирани с резенчета лимон.
Добър апетит!
Източник: motherwouldknow.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ТРЕСКА С ЕКСТРАКТ ОТ СМИНДУХ капсули * 90 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
МЬОЛЕРС ФОРТЕ ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 30
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА + ОМЕГА 3 + ВИТАМИН D + ВИТАМИН A капсули * 80
МАСЛО ОТ ТРЕСКА С ЕКСТРАКТ ОТ СМИНДУХ капсули * 130 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба треска - ползи за здравето
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Черен дроб от треска - ползи за здравето и състав
- Пържени калмари в хрупкава панировка от ядки
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
Коментари към Риба треска в хрупкава панировка