Пържени пилешки рулца с авокадо и кашкавал
Необходими продукти:
- 500 грама пилешко филе
- 1 авокадо, почистено и нарязано
- сол, черен пипер
- 200 грама кашкавал
- 2 яйца
- 1 чаена чаша брашно
- 1 чаена чаша галета
- клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Върху кухненски плот или дъска сложете пилешкото филе, покрийте със стреч фолио и го разточете. Подсолете и го подправете с черен пипер.
По средата сложете резенчета авокадо и нарязан на пръчици кашкавал. Завийте във формата на рулце, чиито краища захванете с помощта на клечка за зъби.
Направете останалото месо по същия начин. Загрейте мазнина за пържене. Потопете всяко рулце в брашно, след това в разбити яйца и накрая ги оваляйте в галетата.
Изпържете, отцедете и поднесете топли, гарнирани със сос и напитка по избор.
Добър апетит!
Източник: en.cchan.tv
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Пържени пилешки рулца с авокадо и кашкавал