Пържени бананови хапки с прясно мляко и пудра захар

Необходими продукти:
6 банана (добре узрели)
1 чаена чаша прясно мляко
1 чаена чаша брашно
олио
пудра захар за овалване на готовите плодови хапки
Начин на приготвяне:
Намачкайте обелените банани на пюре, към което добавете брашното и налейте прясното мляко.
От полученото тесто оформете топчета и ги изпържете в голямо количество силно нагорещено олио, докато придобият златисто покритие.
Извадете ги да се охлаждат върху хартия, тя ще поеме излишната мазнина.
Щом плодовите хапки изстинат достатъчно, поръсете ги с пудра захар и да ви е много сладко!
Снимки: prostoeda.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БАНАНИ И БИСКВИТИ 190 г
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ОКОЛООЧЕН СЕРУМ РОЛ-ОН С ВИТАМИН C И ОРГАНИЧЕН БАНАН 15 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
- Хапки от маслини в тесто
- Мариновани пилешки хапки
- Учени обясниха кога е вредно да се ядат банани
- Един банан дневно намалява риска от астма
- Десерт от извара с банани и шоколад
- Перфектните бананови мъфини
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Пържени бананови хапки с прясно мляко и пудра захар