Пържени бананови хапки с прясно мляко и пудра захар
Необходими продукти:
6 банана (добре узрели)
1 чаена чаша прясно мляко
1 чаена чаша брашно
олио
пудра захар за овалване на готовите плодови хапки
Начин на приготвяне:
Намачкайте обелените банани на пюре, към което добавете брашното и налейте прясното мляко.
От полученото тесто оформете топчета и ги изпържете в голямо количество силно нагорещено олио, докато придобият златисто покритие.
Извадете ги да се охлаждат върху хартия, тя ще поеме излишната мазнина.
Щом плодовите хапки изстинат достатъчно, поръсете ги с пудра захар и да ви е много сладко!
Снимки: prostoeda.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
ГОУФОС ФИБРИ С ЛИОФИЛИЗИРАНИ БАНАНИ, ПРАСКОВИ И МАНГО НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ БИОМИКС ПРОБИОТИК ЗА ДЕЦА БАНАН саше * 14
ГАНЧЕВ ПЮРЕ АСОРТИ С БАНАНИ 190 г
ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ ПРОБИОТИК ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА С БАНАН таблетки за смучене * 32
ТермолабилниРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Използвайте бананови кори за подхранване на растенията
- Банан
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Консумирайте банани и кисело мляко срещу диария
- Перфектните бананови мъфини
- Ягодов шейк с банани
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Пържени бананови хапки с прясно мляко и пудра захар