Пържени банани в мед и шоколад

Необходими продукти:
3 узрели банана
60 грама мед
30 милилитра сок от лайм
шоколадови паста или сироп на вкус
оризова хартия
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете бананите и нарежете всеки от тях на 3 равни части.
В подходящ съд смесете меда с лимоновия сок и прибавете шоколадова паста или шоколадов сироп на вкус. Разбъркайте, трябва да се получи еднородна комбинация.
Сложете плодовете и нека престоят в нея известно време.
След това увийте всяко парче банан в оризова хартия, която преди това трябва да потопите в топла вода.
Изпържете в нагорещено олио за кратко и десертът е готов.
Може да поднесете десерта със сметана, сладолед или най-добре с шоколадов сироп.
Добър апетит!
Снимки: cookinglife.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С ВКУС НА ШОКОЛАД И БАНАН 300 г
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ТИКВА С МЛЯКО 190 г
ТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Защо яденето на банан преди лягане помага да заспите бързо
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Заместете сутрешното кафе с тoплa вoдa c мeд
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Отслабване с мед и канела
- Пилешко филе с мед и горчица
- Агаве
Коментари към Пържени банани в мед и шоколад