Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнен лук с гъби, бекон и кашкавал

Пълнен лук с гъби, бекон и кашкавал

от 14 ное 2016г.
Пълнен лук с гъби, бекон и кашкавал - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 8 големи глави лук
  • 1 морков, нарязан на ситно
  • 500 грама гъби, нарязани на ситно
  • 100 грама пушен бекон, нарязан на кубчета
  • 150 грама доматено пюре
  • 200 грама настърган кашкавал
  • 8 тънки резена кашкавал
  • 100 грама сирене крема
  • 2 яйца
  • 2 супени лъжици сметана
  • сол и черен пипер на вкус
  • пресен магданоз, нарязан на ситно

Начин на приготвяне:

  • Внимателно извадете сърцевината на лука и я нарежете на ситно. Заделете лучените чашки настрана.
  • Загрейте малко олио в тиган на средно силен огън и запържете лука и моркова за около 2-3 минути.
  • Добавете гъбите и бекона, разбъркайте и гответе, докато течността се изпари.
  • Прибавете доматеното пюре и магданоза, разбъркайте и подправете със сол и черен пипер на вкус.
  • Отдръпнете сместа от котлона и я оставете да се охлади до стайна температура.
  • Добавете кубчетата кашкавал и крема сиренето и разбъркайте, за да се разпределят равномерно.
  • Разпределете плънката в лучените чашки и покрийте всяка от тях с резен кашкавал.
  • Внимателно ги прехвърлете в тавичка и добавете на дъното около 500 милилитра вода.
  • Печете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 30 минути.
  • Разбийте яйцата със заквасената сметана в купа и залейте пълнените лучени чашки със сместа.
  • Печете още 5-10 минути и поднесете.

Приятен апетит!

Снимка: myculinarystories.com

Още по темата:
  • Пилешка супа с гъби, грах и горчица Пилешка супа с гъби, грах и горчица
  • Пълнени калмари с гъби и ориз на фурна Пълнени калмари с гъби и ориз на фурна
  • Гъбени кюфтета с орехи Гъбени кюфтета с орехи
  • Печени гъби с мащерка и чесън Печени гъби с мащерка и чесън
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
20.00лв.

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР

МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
69.00лв.

МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
150.50лв.

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл

Безплатна доставка за България!
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
8.40лв.

БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл

911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
16.90лв.

911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
42.50лв.

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА

Коментари към Пълнен лук с гъби, бекон и кашкавал

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнен лук с гъби, бекон и кашкавал
    www.framar.bg 
    на 01 July 2025 в 13:04
    Коментирайте "Пълнен лук с гъби, бекон и кашкавал"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
  • Гъби на фурна с лук и кашкавал
  • Задушено кисело зеле с лук и бекон
  • Печени гъби с мащерка и чесън
  • Гъбено песто с орехи и пармезан
  • Кисело зеле с бели гъби и боб
  • Пресни бели гъби
  • Пица с гъби, сирена и чесън
  • Печени гъби с пармезан и чесън
  • Жулиен в легло от картофи
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2105 дни, 21 часа и 17 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2219 дни, 1 час и 28 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 3 дни, 21 часа и 15 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 5 дни, 13 часа и 56 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 17 дни, 20 часа и 47 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 18 дни, 3 часа и 49 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

КРЪГЛА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ПРОТЕЗИ 2.1

МАНШЕТ (МАНШОН) ЗА АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ОМРОН RS6

ЛЮКСЕОЛ СТИЛИЗИРАЩА ВАКСА ПРИ КОСОПАД 50 мл

ПРЕЗЕРВАТИВИ ВИТАЛИС ОХЛАЖДАЩ ЕФЕКТ * 3

ПРЕЗЕРВАТИВИ ВИТАЛИС КОМФОРТ ПЛЮС * 3

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

АДЕМТА 400 мг стомашно-устойчиви таблетки 400 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 юли 2025г. в 13:03:29

K83.1 Запушване на дуктус холедохус

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 юли 2025г. в 13:01:48

РОАКУТАН капсули 20 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 юли 2025г. в 12:46:00

ФУНГОКАП капсули 150 мг * 3

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 юли 2025г. в 12:43:49

ФЕМОВИТА ФОРТЕ ДЕН И НОЩ капсули * 30 НАТУРФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 01 юли 2025г. в 12:42:59
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival