Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнен лук със зеленчуци и гъби в бекон

Пълнен лук със зеленчуци и гъби в бекон

от 31 юли 2015г.
Пълнен лук със зеленчуци и гъби в бекон - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

10 средни глави лук
3 сладки жълти чушки
500 грама гъби
1-2 тиквички
10 парчета бекон, достатъчни по размер за обвиването на лука
магданоз или други зелени подправки по избор и на вкус
масло за пържене на зеленчуците
сол на вкус
1 краставица за аранжиране на готовото ястие

Начин на приготвяне:
Налейте достатъчно количество вода в подходяща тенджера, поставете на котлона и когато тя заври сложете целите обелени глави лук. Бланширайте за 2-3 минути, след което извадете с помощта на решетъчна лъжица. Подсушете и внимателно извадете вътрешните слоеве, като оставите 3-4 от крайните.


Сърцевината нарежете на ситно и изпържете в нагорещено масло.

Гъбите, тиквичките и чушките също нарежете на ситно.


 Изпържете ги последователно в същия тиган.


След това смесете и прибавете нарязания магданоз, подсолете на вкус.


С получената зеленчукова комбинация напълнете подготвения лук.


Увийте с парчетата бекон, който закрепете с помощта на клечки за зъби.


Подредете в тава и изпечете във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 15 минути или до образуването на апетитна коричка.


Поднесете ястието, оформяйки го красиво с парченца краставица и листенца магданоз.


Добър апетит!

Още по темата:
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • Колко време да варим различните видове гъби? Колко време да варим различните видове гъби?
  • Ориз с гъби и чесън Ориз с гъби и чесън
  • Пържени гъби със сметана и лук Пържени гъби със сметана и лук
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
20.00лв.

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР

МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
69.00лв.

МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
150.50лв.

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл

Безплатна доставка за България!
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
8.40лв.

БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл

911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
16.90лв.

911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
17.90лв.

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г

Коментари към Пълнен лук със зеленчуци и гъби в бекон

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнен лук със зеленчуци и гъби в бекон
    www.framar.bg 
    на 23 June 2025 в 12:40
    Коментирайте "Пълнен лук със зеленчуци и гъби в бекон"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
  • Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
  • Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
  • Ползи и вреди на червения лук
  • Пилешки дробчета с лук
  • Маринован лук, печен на барбекю
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • При акари, листни въшки и пожълтяване листата на растенията използвайте лучени люспи
  • Колко време да варим различните видове гъби?
  • Лучени кръгчета на скара
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2097 дни, 20 часа и 53 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2211 дни, 1 час и 3 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 9 дни, 20 часа и 23 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 10 дни, 3 часа и 24 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 13 дни, 19 часа и 41 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 14 дни, 19 часа и 7 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ОКСИБОР ФОРТЕ таблетки * 30

КО-ИРБЕСО таблетки 300 мг / 12.5 мг * 30 ЧАЙКАФАРМА

ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН тинктура 50 мл GREEN IDEA

КСЕНОПАЛАН таблeтки 100 мг * 50

КАМИРЕН таблетки 2 мг * 30 KRKA

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

КЕТОНАЛ ИНТЕНЗИВ саше 50 мг * 12

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 юни 2025г. в 11:34:37

ХЕКСАЛГИН КИДС перорални капки 500 мг / мл 20 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 юни 2025г. в 11:30:42

НЕОПСОРАЛ таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 юни 2025г. в 11:24:55

АЗАКС таблетки 500 мг * 3 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 юни 2025г. в 11:23:42

ЖИВИ ВИТАМИНИ капсули 680 мг * 30 ВИТАСЛИМ ИНОВЕ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 23 юни 2025г. в 10:34:14
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival