Пълнени чушки с моцарела и маслини
Необходими продукти:
червени чушки за пълнене
моцарела
маслини
риган
мащерка
зехтин
Количеството на продуктите определете според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Разделете чушките на две по дължина и почисетте от семената (опашките може да оставите). Подредете половинките в подмазана с олио тава и във всяка чушка сложете по парче моцарела, нарязани маслини и поръсете с риган и мащерка на вкус.
Полейте с малко зехтин и изпечете ястието във фурната за 20 минути.
Поднесете го със зелена салата.
Добър апетит!
Снимка: edimdoma.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени чушки с ориз и зеле
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела
- Пълнени чушки с булгур, гъби и стафиди
- Пълнени сушени чушки с боб и праз лук
- Пълнени чушки с леща и зеленчуци
- Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
- Пълнени чушки в сметанов сос с лук
- Пълнени чушки с ориз, доматен сос и балсамов оцет
- Консервирани пълнени чушки със зеле и моркови
Коментари към Пълнени чушки с моцарела и маслини