Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнени чушки с кълцано месо и царевица

Пълнени чушки с кълцано месо и царевица

от 02 окт 2017г.
Пълнени чушки с кълцано месо и царевица - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 бял хляб
  • 140 грама царевица (от консерва)
  • 1 глава стар лук и 2 стръка зелен
  • 1/2 връзка магданоз
  • 4 чушки за пълнене или повече
  • 250 грама накълцано свинско месо
  • 250 грама накълцано телешко месо
  • 1 яйце
  • смлян червен пипер
  • 125 милилитра зеленчуков бульон
  • 1 супена лъжица доматено пюре

 

Начин на приготвяне:

Отрежете кората на хляба, меката част залейте с вода. Отцедете течността от консервата, главата стар лук обелете и наситнете. Зеления лук и магданоза измийте и нарежете

Изстискайте хляба, намачкайте го с вилица и прибавете двата вида накълцано месо, нарязания стар лук и яйцето.

Подсолете, подправете с черен и червен пипер, сложете царевичните зърна, магданоза, зеления лук и разбъркайте всичко.

Напълнете чушките с тази смес, подредете ги в дълбока тава и налейте бульона, в който сте разтворили доматеното пюре.

Изпечете в загрята до 200 градуса фурна за около 45 минути.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 7dach.ru

Още по темата:
  • Пълнени чушки с ориз и зеле Пълнени чушки с ориз и зеле
  • Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
  • Пълнени чушки с кайма, запечени с кашкавал Пълнени чушки с кайма, запечени с кашкавал
  • Консервирани пълнени чушки със зеле и моркови Консервирани пълнени чушки със зеле и моркови
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пълнени чушки с кълцано месо и царевица

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнени чушки с кълцано месо и царевица
    www.framar.bg 
    на 27 November 2025 в 02:59
    Коментирайте "Пълнени чушки с кълцано месо и царевица"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Пълнени чушки с ориз и зеле
  • Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
  • Пълнени чушки с крема сирене и кашкавал в тесто
  • Пълнени панирани люти чушки
  • Пълнени сушени чушки с боб и праз лук
  • Пълнени чушки със сирена в бекон
  • Пълнени чушки с гъби, лук, кайма и кашкавал
  • Пълнени чушки с шунка, гъби и моцарела
  • Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
  • Консервирани пълнени чушки със зеле и моркови
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Мозъкът остава в юношеската фаза до началото на тридесетте годиниМозъкът остава в юношеската фаза до началото на тридесетте години

Мозъкът остава в юношеската фаза до началото на тридесетте години

от 26 ное 2025г.Прочети повече
Перли на ЕпщайнПерли на Епщайн

Перли на Епщайн

от 26 ное 2025г.Прочети повече
Какво е лезия на черен дроб?Какво е лезия на черен дроб?

Какво е лезия на черен дроб?

от 26 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 26 дни, 15 часа и 55 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 36 дни, 12 часа и 8 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

БРОНХИПРЕТ таблетки 60 мг / 160 мг * 20 BIONORICA

НАТУРАЛИКО КОТЕШКИ НОКЪТ капсули * 60

АЕРОНА КАПАН ЗА ХРАНИТЕЛНИ МОЛЦИ * 2

АЕРОНА КАПАН С ПРИМАМКА ЗА ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ * 3

ЕКСЕН ПРИМАМКА ЗА ПЛЪХОВЕ И МИШКИ - ГРАНУЛИ 150 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

БЕТЪР Ю ИНТРА - ОРАЛЕН СПРЕЙ С ВИТАМИНИ D3 + К2 12 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 26 ное 2025г. в 15:28:24

НЕОРОСО таблетки 10 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 26 ное 2025г. в 15:22:52

КОНКОР КОР таблетки 2.5 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 26 ное 2025г. в 14:43:13

БРИНТЕЛИКС таблетки 10 мг * 28

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 26 ное 2025г. в 14:43:03

НЕОРОСО таблетки 10 мг * 30

Коментар на: Янка от 26 ное 2025г. в 14:41:52
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival