Пълнени чушки с варени яйца

Необходими продукти:
1 голяма чушка
1 яйце
3 супени лъжици настърган кашкавал
1 супена лъжица майонеза
Начин на приготвяне:
Махнете опашката на чушката, почистете от семената и намажете стените на зеленчука с майонезата, смесена с кашкавала. Сварете яйцето и го сложете в чушката, празните пространства запълнете с кашкавал и приберете предястието в хладилника за няколко часа. След това нарежете на кръгчета с помощта на остър нож.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Панирани пълнени чушки с картофи, бекон и топено сирене
- Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
- Пълнени камби с пилешко месо, пармезан и моцарела
- Пълнени чушки с просо и гъби
- Панирани пълнени чушки на фурна
- Пълнени чушки с яйце и сирене на фурна
- Пълнени чушки с кускус и гъби
- Пълнени чушки с булгур, гъби и стафиди
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Пълнени чушки с пилешка кайма и бекон
Коментари към Пълнени чушки с варени яйца