Пълнени чушки с варени яйца

Необходими продукти:
1 голяма чушка
1 яйце
3 супени лъжици настърган кашкавал
1 супена лъжица майонеза
Начин на приготвяне:
Махнете опашката на чушката, почистете от семената и намажете стените на зеленчука с майонезата, смесена с кашкавала. Сварете яйцето и го сложете в чушката, празните пространства запълнете с кашкавал и приберете предястието в хладилника за няколко часа. След това нарежете на кръгчета с помощта на остър нож.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
- Пълнени чушки с кълцано месо и гъби в сос
- Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
- Пълнени чушки халапеньо с бекон и сирена
- Пълнени чушки с кайма и ориз
- Пълнени чушки с шунка, гъби и моцарела
- Панирани пълнени чушки с картофи, бекон и топено сирене
- Пълнени чушки с ориз и гъби в доматен сос
- Пълнени чушки с леща и зеленчуци
Коментари към Пълнени чушки с варени яйца