Пълнени праскови с топено сирене и пилешко

Необходими продукти:
12 цели консервирани праскови
200 грама пилешко филе
100 грама меко топено сирене
2 супени лъжици масло
2 супени лъжица майонеза
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Отцедете прасковите от сиропа, подсушете ги и разрежете на две части.
Пилешкото филе нарежете на тънки сламки, които изпържете в нагорещено масло под капак. Подсолете на вкус и оставете да се охлаждат.
Когато това стане смесете пилешкото с топеното сирене, прибавете майонезата, червения пипер и разбъркайте. С тази комбинация напълнете плодовете и украсете с листенца магданоз.
Предястието е готово, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: i-vkusno-i-prosto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ПРАСКОВА 200 мл
ШОКУБУЦУ ДУШ-ПЯНА ПРАСКОВА 450 мл
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ ДЕЗОДОРАНТ 44 CATS MILADY 75 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA WINTER 18 ВИДА * 5
ПРОЕРЕКТА ШОТ 60 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Праскови - ползи за здравето и състав
- Праскова
- Защо прасковите са полезни за здравето?
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Не изхвърляйте костилките на прасковите, те са лек за стомаха
- Желиран крем с чиа и праскови
- Печени праскови с маскарпоне, овесени ядки и мед
- Десерт с праскови и хрупкави овесени ядки
- Домашно сладко от праскови
Коментари към Пълнени праскови с топено сирене и пилешко