Пълнени праскови с топено сирене и пилешко

Необходими продукти:
12 цели консервирани праскови
200 грама пилешко филе
100 грама меко топено сирене
2 супени лъжици масло
2 супени лъжица майонеза
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Отцедете прасковите от сиропа, подсушете ги и разрежете на две части.
Пилешкото филе нарежете на тънки сламки, които изпържете в нагорещено масло под капак. Подсолете на вкус и оставете да се охлаждат.
Когато това стане смесете пилешкото с топеното сирене, прибавете майонезата, червения пипер и разбъркайте. С тази комбинация напълнете плодовете и украсете с листенца магданоз.
Предястието е готово, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: i-vkusno-i-prosto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ПРАСКОВА 30 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS TEA MERRY CHRISTMAS 12 ВИДА * 5
ДЖОНСЪНС ВИТА РИЧ ДУШ ГЕЛ С ЙОГУРТ, ПРАСКОВА И КОКОС 750 мл
МИКС ЗА ПУДИНГ С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 50 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ АКБАР ЧЕРЕН С АРОМАТ НА ПРАСКОВА ФИЛТЪР * 20
ГРЕЙС КОЛ ДАМСКИ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ БОЖУР, ПРАСКОВА, МАЛИНА 1 + ГЪБА ЗА БАНЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Пийте чай от праскови срещу запек, киселини, сърцебиене и нисък хемоглобин
- Оризов пудинг с праскови и ром
- Пай с праскови, джинджифил и канела
- Печени праскови с мед и бадеми
- Подмладете кожата на лицето си с маска от праскова, белтък и сметана
- Домашно сладко от праскови
- Компот от цели нектарини
- Сода с праскови, мед и лавандула
- Напитка от ром със сок от праскови и канела
Коментари към Пълнени праскови с топено сирене и пилешко