Пълнени питки с бекон, яйце и кашкавал

Необходими продукти:
- 2 готови питки за хамбургер
- 50 грама сурово-пушен бекон
- 50 грама кашкавал
- 2 яйца
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на питките за хамбургер и отстранете част от меката им вътрешност.
Подредете ивиците бекон по стените на питките, като част от парчетата остана от външната страна, а част във вътрешната.
Запълнете свободното пространство с настърган кашкавал, а върху него чукнете яйце (може да използвате пъдпъдъче).
Отстранете излишния белтък и още веднъж поръсете с кашкавал.
Запечете във фурната, включена на функция грил, до желаната готовност на яйцата и докато кашкавалът се разтопи.
Поднесете пълнените питки горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Тутманик
- Цветни рулца от тортила питки
- Точени марокански питки на тиган тип карталачки
- Овесени питки с кисело мляко
- Бързи питки без месене
- Кесадия с пилешко и царевица
- Многослойни питки с картофено пюре, заквасена сметана и кашкавал
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Африкански питки теф инджера с чътни от моркови
Коментари към Пълнени питки с бекон, яйце и кашкавал