Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Пълнени питки с бекон, яйце и кашкавал

Пълнени питки с бекон, яйце и кашкавал

Пълнени питки с бекон, яйце и кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 2 готови питки за хамбургер
  • 50 грама сурово-пушен бекон
  • 50 грама кашкавал
  • 2 яйца

 

Начин на приготвяне:

Отрежете горната част на питките за хамбургер и отстранете част от меката им вътрешност.

Подредете ивиците бекон по стените на питките, като част от парчетата остана от външната страна, а част във вътрешната.

бекон

Запълнете свободното пространство с настърган кашкавал, а върху него чукнете яйце (може да използвате пъдпъдъче).

яйце

Отстранете излишния белтък и още веднъж поръсете с кашкавал.

кашкавал

Запечете във фурната, включена на функция грил, до желаната готовност на яйцата и докато кашкавалът се разтопи.

Пълнени питки с бекон, яйце и кашкавал

Поднесете пълнените питки горещи.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноЛайфстайлХрани и ястияВидеоНовиниАнкетиХранене при...Алт. медицинаДиети