Пуканки от нахут с канела и пудра захар

Необходими продукти:
нахут
смляна канела
пудра захар
Начин на приготвяне:
Залейте нахута с вода и оставете за известно време, след което сварете, но внимавайте да не се развари прекалено. Подсушете зърната и ги поръсете с канела и пудра захар на вкус.
Изсипете ги в подходящ съд за печене, който поставете във фурната за 40 минути при температура от 190 градуса.
Ако сладкият вариант не ви допада, може да приготвите нахута по същия начин, но вместо пудра захар и канела, използвайте смлян червен пипер. Така ще получите идеално мезе към бирата.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
РЕТРО КАФЕ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕТРО КАФЕ С ЦИКОРИЯ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
ВЕГЕТАМИН ВИТАМИН D3 + K2 MK7 + ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ капсули * 60
АУРА ХЕРБАЛС ВИТАМИН D3 + K2 ВЕГАН капки 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- 12 ползи за здравето от нахута – едно от първите култивирани от човека растения
- Отслабване с мед и канела
- Канелено дърво, Канела
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Полезни свойства на канелата
- Печени круши с мед, канела и ванилия
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Сиропиран орехов сладкиш с коняк, канела и портокалова кора
- Ползи за здравето от брашното от нахут
Коментари към Пуканки от нахут с канела и пудра захар