Пилешки филета с плънка от топено сирене и зеленчуци
Необходими продукти:
- 2 пилешки филета
- 1 глава кромид
- 1 морков
- 150-200 грама топено сирене
- сол, черен пипер, олио
Начин на приготвяне:
Разрежете филетата на две части и ги начукайте. Подправете на вкус. Топеното сирене нарежете на плочки.
Лука и моркова обелете, изпържете в малко олио.

Върху всяко пилешко парче сложете по малко от зеленчуците и по няколко листчета сирене.

Навийте рулца, които завържете с подходящ конец или закрепете с клечки зъби.
Запържете до златисто от всички страни и извадете готови рулца върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина.

Предястието е готово. Може да сервирате и като основно.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: nyam.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе Капрезе
- Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Пилешко филе с кашкавал и майонеза
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
- Пилешко филе с ориз и къри сос
Коментари към Пилешки филета с плънка от топено сирене и зеленчуци