Пилешки рулца с плънка от сварени яйца и кашкавал
Необходими продукти:
2 парчета пилешки гърди
4 яйца
100 грама кашкавал
пресни зелени подправки
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете пилешките гърди на две (но не докрай), за да се "разтворят като книга".
Сварете яйцата твърдо, нека се охладят и обелете.
Кашкавала настържете, зелените подправки накълцайте ситно.
Покрийте гърдите с найлоново фолио и начукайте тънко. Овкусете със сол и смлян черен пипер и оставете да престоят 30 минути.
След това върху всяко парче месо разпределете зелените подправки и поръсете с настъргания кашкавал.
В средата сложете по 2 сварени яйца и оформете рула. Може да ги завържете с подходяща връв, за да не се развиват.
Увийте ги във фолио и изпечете във фурната при температура от 180 градуса за около 30-40 минути.
Когато готовото предястие се охлади, нарежете на парчета и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: breakfast.net.ua
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Пилешки рулца с плънка от сварени яйца и кашкавал