Пикантно масло с джинджифил, чесън и мащерка

Необходими продукти:
200 грама масло
30 грама пресен джинджифил
1 люта чушка
1-2 щипки сол
1-2 щипки смлян черен пипер
1 скилидка чесън
10 грама прясна мащерка
Начин на приготвяне:
Измийте мащерката, подсушете и отделете само листенцата.
Обелете джинджифила и го настържете ситно. Чесъна нарежете.
Лютата чушка измийте, подсушете, разрежете на две по дължина и почистете от семената. Измийте под студена течаща вода. След това нарежете и нея на ситно.
Към размекнатото масло прибавете всички подготвени продукти, по щипка сол и смлян черен пипер. Разбъркайте старателно.
Получената смес сложете върху найлоново фолио и увийте, завързвайки краищата.
Приберете маслото в хладилника за ден, когато вече ще може да намажете филия с него.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ МАЩЕРКА 5 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
ПАСТА ЗА ЗЪБИ ДАЙМЪНД 100 мл ENERGY GROUP
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Великденски курабии с масло
- Какво лекува мащерката
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползите за здравето от консумацията на черен чесън
- Отглеждане на мащерка
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Обикновен маслен крем
Коментари към Пикантно масло с джинджифил, чесън и мащерка