Пикантно масло с джинджифил, чесън и мащерка
Необходими продукти:
200 грама масло
30 грама пресен джинджифил
1 люта чушка
1-2 щипки сол
1-2 щипки смлян черен пипер
1 скилидка чесън
10 грама прясна мащерка
Начин на приготвяне:
Измийте мащерката, подсушете и отделете само листенцата.
Обелете джинджифила и го настържете ситно. Чесъна нарежете.
Лютата чушка измийте, подсушете, разрежете на две по дължина и почистете от семената. Измийте под студена течаща вода. След това нарежете и нея на ситно.
Към размекнатото масло прибавете всички подготвени продукти, по щипка сол и смлян черен пипер. Разбъркайте старателно.
Получената смес сложете върху найлоново фолио и увийте, завързвайки краищата.
Приберете маслото в хладилника за ден, когато вече ще може да намажете филия с него.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ МАЩЕРКА 5 мл
НУРС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Какво лекува мащерката
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Отглеждане на мащерка
- Билки и натурални продукти за облекчаване синдрома на карпалния тунел
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да си засадим джинджифил?
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Как да използваме джинджифила за отслабване
Коментари към Пикантно масло с джинджифил, чесън и мащерка