Пикантни броколи с кашу на тиган

Необходими продукти:
- 1 супена лъжица олио от рапица (или слънчогледово)
- 2 стръка зелен пролетен лук, нарязани
- 2 накълцани на ситно скилидки чесън
- 1 чаена лъжица фино настърган корен джинджифил
- 500 грама броколи
- 1/4 чаена чаша сурови ядки кашу
- 2 супени лъжици сос тамари
- щипка люспи лют пипер
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината и изпържете пролетния лук. Когато омекне, сложете чесъна и джинджифила. Разбъркайте и след 30 секунди добавете броколите. Следват ядките кашу (натрошени), соса и пикантния пипер. Пържете около 3-5 минути, докато броколите станат яркозелени и хрупкави. Не ги пресготвяйте, защото вкусът им ще се влоши. Ако е необходимо, добавете 1/4 чаена чаша вода и задушете цветчетата броколи.
Източник:
sodelicious.recipes
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ЖАН Д'АРСЕЛ ПРЕСТИЖ БОГАТ ПОДХРАНВАЩ КРЕМ 50 мл
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС БРОКО МАКС капсули * 60
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
НУТРИКОСТ ОРГАНИК БРОКОЛИ прах 227 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Салата от краставици с броколи, царевица и семена
- Броколите намаляват риска от появата на определени ракови заболявания
- Броколите предпазват от остеоартрит
- Пилешко с броколи и пармезан в сос бешамел на фурна
- Крем супа от броколи и кейл
- Бързи хапки от броколи, сирене и картофи
Коментари към Пикантни броколи с кашу на тиган