Пикантни броколи с кашу на тиган

Необходими продукти:
- 1 супена лъжица олио от рапица (или слънчогледово)
- 2 стръка зелен пролетен лук, нарязани
- 2 накълцани на ситно скилидки чесън
- 1 чаена лъжица фино настърган корен джинджифил
- 500 грама броколи
- 1/4 чаена чаша сурови ядки кашу
- 2 супени лъжици сос тамари
- щипка люспи лют пипер
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината и изпържете пролетния лук. Когато омекне, сложете чесъна и джинджифила. Разбъркайте и след 30 секунди добавете броколите. Следват ядките кашу (натрошени), соса и пикантния пипер. Пържете около 3-5 минути, докато броколите станат яркозелени и хрупкави. Не ги пресготвяйте, защото вкусът им ще се влоши. Ако е необходимо, добавете 1/4 чаена чаша вода и задушете цветчетата броколи.
Източник:
sodelicious.recipes
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ИМУНО ФОРТ сироп 125 мл
БРЕСТ МАТЕ таблетки * 120 MUSHROOM WISDOM
Безплатна доставка за България! ПРОМОУЛТИМАТ МЕЙЛ ЕНЕРДЖИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОПРОСТАФАН капсули * 90
Безплатна доставка за България!ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пикантни спагети с кълнове от броколи
- Яденето на зелени листни зеленчуци през бременността предпазва бебето от астма
- Броколите могат да предпазят белите дробове от увреждане
- Крем супа от броколи и кейл
- Печени броколи с чесън и лимонов сок
- Хрупкави крокети с броколи
- Макарони с броколи и пилешко
- Печени броколи с пикантен сос и бадеми
- Салата с броколи, чедър, бекон и сос с майонеза
- Бутер банички с броколи и сирене
Коментари към Пикантни броколи с кашу на тиган