Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От риба и морски продукти Печен халибут с пармезан и чесън

Печен халибут с пармезан и чесън

от 08 ное 2019г., обновено на 14 ное 2019г.
Редактор: Данна Панджарова
Печен халибут с пармезан и чесън - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 глава чесън
  • 1/2 чаена лъжица зехтин
  • 1 супена лъжица масло
  • 500 грама филета от халибут, разделени на 4 парчета
  • сол и черен пипер
  • 1/2 чаена чаша майонеза
  • 1/2 чаена чаша настърган пармезан

Начин на приготвяне:

Отрежете края на главата с чесън, без да разделяте скилидките и ги сложете в тава, застлана с фолио и полейте със зехтин. Увийте чесъна във фолиото и изпечете за 45 минути на 185 градуса, докато омекне. За рецептата ще са ви необходими само 6 скилидки чесън, но пригответе цяла глава, а останалите може да запазите, за да намазвате хляб или пък за салати.

Увеличете температурата на 220 градуса.

Разтопете маслото в малка тавичка и намажете от всички страни рибата с него, сложете я в съда и посолете. Печете 10 минути.

Междувременно изстискайте вътрешността на скилидките чесън в майонезата и прибавете пармезана. Разбъркайте и, когато рибата е готова, намажете с майонезената смес.

Върнете за още 2-3 минути във фурната, за да се запече.

Сервирайте веднага.

Източник:

epicurious.com

Още по темата:
  • Риба камбала на тиган с цитруси и сос Риба камбала на тиган с цитруси и сос
  • Пържена камбала в бульон с гъби и зеленчуци Пържена камбала в бульон с гъби и зеленчуци
  • Филе от риба камбала на скара Филе от риба камбала на скара
  • Пържен халибут с царевична панировка Пържен халибут с царевична панировка
5.0/5 1 оценка

Коментари към Печен халибут с пармезан и чесън

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Печен халибут с пармезан и чесън
    www.framar.bg 
    на 17 December 2025 в 06:42
    Коментирайте "Печен халибут с пармезан и чесън"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от риба и морски продукти
  • Камбала, писия - полезни свойства
  • Риба камбала на тиган с цитруси и сос
  • Пържена камбала в бульон с гъби и зеленчуци
  • Пържен халибут с царевична панировка
  • Филе от риба камбала на скара
  • Такос с риба халибут и зеленчуци
  • Риба халибут с домати и розмарин
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Измамна схема: Деца с рак са излъгани с милиони, събрани за лечението имИзмамна схема: Деца с рак са излъгани с милиони, събрани за лечението им

Измамна схема: Деца с рак са излъгани с милиони, събрани за лечението им

от 16 дек 2025г.Прочети повече
Дъмпинг синдромДъмпинг синдром

Дъмпинг синдром

от 16 дек 2025г.Прочети повече
Чехия облекчава условията за употреба на псилоцибин за медицински целиЧехия облекчава условията за употреба на псилоцибин за медицински цели

Чехия облекчава условията за употреба на псилоцибин за медицински цели

от 16 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 6 дни, 17 часа и 42 мин.

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 46 дни, 19 часа и 39 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХИАЛО ГИН ГЕЛ 30 г

СТИКС CHIN MIN БАЛСАМ СЪС CBD 150 мл

НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН С ГОДЖИ БЕРИ И СТУДЕНОПРЕСОВАН ЗЕХТИН 100 г

КИНЕТИКС РИЧ КРЕМ 150 мл

ЕКОМЕДИКА СИРОП ОТ ГРАВИОЛА 500 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ЕНТЕРОЛ капсули 250 мг * 12

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:41:04

НИЗОРАЛ крем 15 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:39:47

УМКАЛОР капки перорални, разтвор 20 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:38:45

ЗИНАТ таблетки 500 мг * 10

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:37:32

СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 дек 2025г. в 11:36:07
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival