Печено брюкселско зеле с лук
Необходими продукти:
- брюкселско зеле
- червен лук
- олио
- смес от различни видове смлян пипер
- суха мащерка
- сол
Начин на приготвяне:
Почистете брюкселското зеле от ненужните части и листа, разрежете на две и сложете в тава.
Лука обелете, нарежете на кръгчета и прибавете към зелето.
Подправете със сол, смес от различни видове пипер, поръсете със сушена мащерка на вкус и полейте с олио.
Разбъркайте и изпечете зеленчуците във фурната при температура от 180-200 градуса за около 30-35 минути. По средата на приготвянето разбъркайте.
Добър апетит!
Снимка: kitchensecrets4you.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Брюкселско зеле - полезни свойства и противопоказания
- Гриловани брюкселски зелки в ароматна марината
- Брюкселско зеле
- Чеснова паста с брюкселско зеле и лимонов сок
- Печено брюкселско зеле със сирена
- Гурме салата с кейл, тиква и брюкселско зеле
- Брюкселско зеле за лесно забременяване
- Салата от брюкселско зеле с дресинг от мед и горчица
- Ризото с брюкселско зеле и пармезан
- Салата с нар, брюкселско зеле и пармезан
Коментари към Печено брюкселско зеле с лук