Печено брюкселско зеле с лук
Необходими продукти:
- брюкселско зеле
- червен лук
- олио
- смес от различни видове смлян пипер
- суха мащерка
- сол
Начин на приготвяне:
Почистете брюкселското зеле от ненужните части и листа, разрежете на две и сложете в тава.
Лука обелете, нарежете на кръгчета и прибавете към зелето.
Подправете със сол, смес от различни видове пипер, поръсете със сушена мащерка на вкус и полейте с олио.
Разбъркайте и изпечете зеленчуците във фурната при температура от 180-200 градуса за около 30-35 минути. По средата на приготвянето разбъркайте.
Добър апетит!
Снимка: kitchensecrets4you.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Брюкселско зеле - полезни свойства и противопоказания
- Салата от брюкселско зеле с дресинг от мед и горчица
- Брюкселско зеле
- Салата с нар, брюкселско зеле и пармезан
- Чеснова паста с брюкселско зеле и лимонов сок
- Печено брюкселско зеле със сирена
- Печено брюкселско зеле с нар и бекон
- Брюкселски зелчици в бекон на фурна
- Киш с брюкселско зеле и бекон
- Гурме салата с кейл, тиква и брюкселско зеле
Коментари към Печено брюкселско зеле с лук