Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печено брюкселско зеле в портокалов сос

Печено брюкселско зеле в портокалов сос

Печено брюкселско зеле в портокалов сос - изображение

Необходими продукти:

  • 450 грама брюкселско зеле
  • 2 супени лъжици настъргана портокалова кора
  • 1/2 чаена чаша портокалов сок
  • 1 супена лъжица настърган пресен джинджифил
  • 2 супени лъжици соев сос
  • 1 супена лъжица зехтин


Начин на приготвяне:

Смесете соевия сос и зехтина, добавете портокаловите кора и сок, джинджифила и залейте зелето с този сос.

Изпечете за половин час в загрята на 200 градуса фурна.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: racion.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиЛюбопитноБотаника