Печено авокадо с яйце

Необходими продукти:
- 3 броя авокадо
- 6 яйца
- сол, черен пипер
- 2 стръка нарязан пресен лук
- 50 грама нарязан ситни бекон
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тава с лист пергамент. Използвайте лъжичка, за да почистите авокадото от ядката. Разрежете го през средата и внимателно я премахнете.
Във всяка половина чукнете по едно яйце, поръсете със сол, черен пипер и подредете в тавата. Поръсете с нарязан пресен лук и бекон. Запечете за 15-18 минути, охладете и разпределете в порции. Поднесете печеното авокадо и се насладете на вкуса ми.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bloomingbitesphotography.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ИРИС 150 мл
БИСТРОНГ ИНТИМЕН ГЕЛ 250 мл
ЕТНА БИО КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
ФЛОРАНС НЕЙЧЪР ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ 50 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 44 / 26 ВИОЛЕТ ИНТЕНЗ
МУСТЕЛА BUBBLE BATH ПЯНА ЗА ВАНА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Бърз и лесен салатен дресинг с авокадо
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Авокадо
- Десет храни и напитки, които забавят стареенето
- Енергийна салата с киноа и чиа
Коментари към Печено авокадо с яйце