Печено авокадо с яйце

Необходими продукти:
- 3 броя авокадо
- 6 яйца
- сол, черен пипер
- 2 стръка нарязан пресен лук
- 50 грама нарязан ситни бекон
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тава с лист пергамент. Използвайте лъжичка, за да почистите авокадото от ядката. Разрежете го през средата и внимателно я премахнете.
Във всяка половина чукнете по едно яйце, поръсете със сол, черен пипер и подредете в тавата. Поръсете с нарязан пресен лук и бекон. Запечете за 15-18 минути, охладете и разпределете в порции. Поднесете печеното авокадо и се насладете на вкуса ми.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bloomingbitesphotography.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИСТРОНГ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ALL-IN-ONE 125 мл
ЕВТЕРПА КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ С БЪРЗ ЕФЕКТ 80 мл
ГЕВОЛ SPECIAL БАЛСАМ ЗА СУХА КОЖА 125 мл
АГИВА РОУЗЕС ПАРФЮМЕН ДЕЗОДОРАНТ FANTASY 150 мл
НовСЕБА МЕД КРЕМ ЗА ОЧИ Q 10 15 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 4 / 56 МАХАГОН ВИОЛЕТ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Авокадо
- Пилешко филе със сос от авокадо
- Кокосово смути с авокадо, кондензирано мляко и ванилия
- Отглеждане на авокадо
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Пълнено авокадо с пиле и лайм
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Броколи с лук и яйца на фурна
Коментари към Печено авокадо с яйце