Печено авокадо с яйце

Необходими продукти:
- 3 броя авокадо
- 6 яйца
- сол, черен пипер
- 2 стръка нарязан пресен лук
- 50 грама нарязан ситни бекон
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тава с лист пергамент. Използвайте лъжичка, за да почистите авокадото от ядката. Разрежете го през средата и внимателно я премахнете.
Във всяка половина чукнете по едно яйце, поръсете със сол, черен пипер и подредете в тавата. Поръсете с нарязан пресен лук и бекон. Запечете за 15-18 минути, охладете и разпределете в порции. Поднесете печеното авокадо и се насладете на вкуса ми.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bloomingbitesphotography.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПОДОФАРМ ТЕРАПИ ОНИГЕН КРЕМ 20 мл
АЛКЕМИЛА ALKHAIR МАСКА ЗА КЪДРАВА КОСА С АВОКАДО И ЖОЖОБА 250 мл
ХРИСТИНА ЗИМЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 100 мл
НЕИСС СКРАБ ЗА ТЯЛО ХИМАЛАЙСКА СОЛ И РОЗОВ ГРЕЙПФРУТ 330 г
КОНСКИ БАЛСАМ С ТАМЯН 200 мл
НовСУОНСЪН МАСЛО ОТ АВОКАДО капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Отглеждане на авокадо
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Тридневна диета с авокадо
- Бърз и лесен салатен дресинг с авокадо
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Авокадо
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Пълнозърнест сандвич с авокадо и яйце
Коментари към Печено авокадо с яйце