Печено авокадо с яйце
Необходими продукти:
- 3 броя авокадо
- 6 яйца
- сол, черен пипер
- 2 стръка нарязан пресен лук
- 50 грама нарязан ситни бекон
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тава с лист пергамент. Използвайте лъжичка, за да почистите авокадото от ядката. Разрежете го през средата и внимателно я премахнете.
Във всяка половина чукнете по едно яйце, поръсете със сол, черен пипер и подредете в тавата. Поръсете с нарязан пресен лук и бекон. Запечете за 15-18 минути, охладете и разпределете в порции. Поднесете печеното авокадо и се насладете на вкуса ми.

Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bloomingbitesphotography.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБА МЕД НОЩЕН КРЕМ ЗА СУХА КОЖА 50 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 5 / 56 МАХАГОН
МУСТЕЛА ХИДРА СТИК С КОЛД КРЕМ 9.2 г
ФАРМОНА РАДИКАЛ ЛАМИНИРАЩА ТЕРАПИЯ ЗА БЛЯСЪК ПРИ УВРЕДЕНА И ЦЪФТЯЩА КОСА
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С КОФЕИН И АНАНАС 200 мл
НЕИСС МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА 125 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Бърз и лесен салатен дресинг с авокадо
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Лимонов чийзкейк с авокадо
- Салата от сьомга, грейпфрут и авокадо с медено-лимонов дресинг
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Пълнозърнест сандвич с авокадо и яйце
- Открийте 3 здравословни ползи на семката от авокадо
Коментари към Печено авокадо с яйце