Печено авокадо с яйце
Необходими продукти:
- 3 броя авокадо
- 6 яйца
- сол, черен пипер
- 2 стръка нарязан пресен лук
- 50 грама нарязан ситни бекон
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тава с лист пергамент. Използвайте лъжичка, за да почистите авокадото от ядката. Разрежете го през средата и внимателно я премахнете.
Във всяка половина чукнете по едно яйце, поръсете със сол, черен пипер и подредете в тавата. Поръсете с нарязан пресен лук и бекон. Запечете за 15-18 минути, охладете и разпределете в порции. Поднесете печеното авокадо и се насладете на вкуса ми.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bloomingbitesphotography.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 66 / 6 НАСИТЕНО ЧЕРВЕН
МАСЛО ОТ АВОКАДО ЗА КОЖА И КОСА 30 мл. A FOR AVOCADO
СИЙСТАРС МАГНЕТИК НОЩЕН ЛИФТИНГ КРЕМ С ПЕПТИДИ 50 мл
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН МАНГО, КИВИ И АВОКАДО NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
ПРАНАРОМ МАСЛО ОТ АВОКАДО 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Тридневна диета с авокадо
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Пригответе си тонизиращ чай от семката на авокадо
- Авокадо
- Шоколадов пудинг с авокадо и чиа
- Преборете умората със смути от тиквичка, спанак, авокадо и целина
Коментари към Печено авокадо с яйце