Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печено авокадо с яйце

Печено авокадо с яйце

Печено авокадо с яйце - изображение

Необходими продукти:


  • 3 броя авокадо
  • 6 яйца
  • сол, черен пипер
  • 2 стръка нарязан пресен лук
  • 50 грама нарязан ситни бекон


Начин на приготвяне:


Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тава с лист пергамент. Използвайте лъжичка, за да почистите авокадото от ядката. Разрежете го през средата и внимателно я премахнете.

Във всяка половина чукнете по едно яйце, поръсете със сол, черен пипер и подредете в тавата. Поръсете с нарязан пресен лук и бекон. Запечете за 15-18 минути, охладете и разпределете в порции. Поднесете печеното авокадо и се насладете на вкуса ми.

печено авокадо с яйце

Бон Апети!

 За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: bloomingbitesphotography.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноЗдравни съветиДиетиЛайфстайлХрани и ястияАлтернативна медицинаХранене при...НовиниВидеоАнкетиБотаникаСнимки