Печени ябълки с грозде, овесени ядки и орехи
Необходими продукти:
- 3 ябълки, обелени, почистени от сърцевината и нарязани на кубчета
- шепа гроздови зърна
- 3 супени лъжици кафява захар
- 200 грама овесени ядки
- 500 грама орехови ядки
- 2 супени лъжици мед
- 3 супени лъжици зехтин
Начин на приготвяне:
Смесете кубчетата ябълки с гроздовите зърна, сложете в подмазана тава и поръсете с кафявата захар.
Орехите натрошете с помощта на точилка и комбинирайте с овесените ядки, меда и зехтина. Разпределете върху плодовете и изпечете за 20 минути във фурната при 180 градуса.
Резултатът е хрупкав и много вкусен.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edalnya.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЕМПЕР ДАМСКИ ДЕЗОДОРАНТ MEMORIES 200 мл
СЛАДКИ СЪНИЩА ДИРЕКТ саше * 30 ФОРТЕКС
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълков сладкиш с грис
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Лечебната комбинация от мед, ябълков оцет и чесън
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
Коментари към Печени ябълки с грозде, овесени ядки и орехи