Печени чушки с шунка, моцарела и кашкавал

Необходими продукти:
- 4 сладки чушки за пълнене
- 80 грама шунка
- 100 грама кашкавал
- 200 грама моцарела
- 2 сварени яйца
- 2 супени лъжици галета
- босилек, черен пипер, зехтин и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Намажете със зехтин предварително измитите чушки, без да отстранявате дръжките им.
Изпечете ги за 15-20 минути във фурната при температура от 180 градуса.
След това извадете, изчакайте да се охладят малко, обелете ги, махнете опашките и внимателно разрежете от едната страна от месестата част през средата по дължина, за да се получи цял лист.
Върху всеки пласт сложете по парче шунка и кашкавал, по няколко кубчета нарязана моцарела и сварени яйца.
Поръсете всичко това с наситнен пресен босилек и навийте рулца. Подредете ги в тава, поръсете с галета, сол, черен пипер, напръскайте със зехтин и запечете за 10 минути при 180-200 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовНАСЛАДА 50 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Рулца от печени чушки с шунка и извара
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Царевичен грис с чедър и пармезан
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Бутер банички с шунка и кашкавал
Коментари към Печени чушки с шунка, моцарела и кашкавал