Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печени чушки с шунка, моцарела и кашкавал

Печени чушки с шунка, моцарела и кашкавал

Печени чушки с шунка, моцарела и кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 4 сладки чушки за пълнене
  • 80 грама шунка
  • 100 грама кашкавал
  • 200 грама моцарела
  • 2 сварени яйца
  • 2 супени лъжици галета
  • босилек, черен пипер, зехтин и сол на вкус


Начин на приготвяне:

Намажете със зехтин предварително измитите чушки, без да отстранявате дръжките им.

Изпечете ги за 15-20 минути във фурната при температура от 180 градуса.

След това извадете, изчакайте да се охладят малко, обелете ги, махнете опашките и внимателно разрежете от едната страна от месестата част през средата по дължина, за да се получи цял лист.

Върху всеки пласт сложете по парче шунка и кашкавал, по няколко кубчета нарязана моцарела и сварени яйца.

Поръсете всичко това с наситнен пресен босилек и навийте рулца. Подредете ги в тава, поръсете с галета, сол, черен пипер, напръскайте със зехтин и запечете за 10 минути при 180-200 градуса.

печени чушки с шунка, кашкавал и моцарела

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноДиети