Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печени свински наденички с лук, чесън и домати

Печени свински наденички с лук, чесън и домати

Печени свински наденички с лук, чесън и домати - изображение

Необходими продукти:

  • 5 свински наденички
  • 2 глави салатен лук
  • 6 скилидки чесън
  • 350 грама чери домати
  • 4 супени лъжици балсамов оцет
  • 4 супени лъжици олио
  • 4 супени лъжици нарязан босилек
  • по 1/2 чаена лъжица черен пипер и сол


Начин на приготвяне:

Подредете наденичките в тава.

Нарежете скилидките чесън на тънки пластинки, а червения лук - на дебели полукръгчета и изсипете при наденичките. Полейте с олио, подправете и поставете във фурната (на 180 градуса) за 15-20 минути.

След това извадете тавата, в нея сложете чери доматите, налейте балсамовия оцет и върнете наденичките във фурната за още 15 минути.

Когато бъдат готови, поръсете ги с нарязан босилек и поднесете, докато са горещи.

 

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: legkogotovit.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноНовини