Печени орехи с мащерка и сол
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши орехи, цели или нарязани на едро
- 2 супени лъжици зехтин
- 1 супена лъжица суха мащерка
- 1/2 чаена лъжичка сол кашер
Начин на приготвяне:
- Разпределете орехите в тава, покрита с хартия за печене.
- Поръсете ги равномерно със зехтина, мащерката и солта.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 15 минути до златисто кафяв цвят, като периодично разбърквате.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕРБАЛКАН ПАРАХЕРБ капсули * 90
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ЗДРАВИ КОСТИ И СТАВИ 100 мл
ХЕРБАЛКАН ПАРАБАЛАНС ЗА ДЕЦА тинктура 50 мл
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какво лекува английската сол
- Какво лекува мащерката
- Отглеждане на мащерка
- Орехи - ползи и вреди
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Натурални заместители на солта
- Подправки, които ще ви помогнат да намалите консумацията на сол
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
Коментари към Печени орехи с мащерка и сол