Печени кайсии с мед, канела и бадеми
Необходими продукти:
- 5 кайсии, почистени
- 50-70 грама филирани бадеми
- 2-3 супени лъжици течен мед
- канела на прах
- 1 чаена чаша заквасена сметана
- 2 супени лъжици пудра захар
- ванилия на прах
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и подредете плодовете върху застлана тава с лист пергамент. Поръсете кайсиите с филирани бадеми, канела и мед. Запечете за 20 минути и охладете.
Подредете в чиния и гарнирайте с млечен крем, приготвен от заквасена сметана с пудра захар и ванилия.
Да ви е сладко
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.spainonafork.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕН ВАЗЕЛИН 40 г ДАНСОН
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР ХИДРАТИРАЩ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 150 мл
КОНФИТЮР ОТ БИО КРУШИ, КАЙСИИ И МЕД 220 г 040659 FAMILLE MARY
КАЙСИЕВИ ЯДКИ СУРОВИ 150 г СТЕЛ АРГО
АЛКЕМИЛА ДЕЛИКАТЕН БИО САПУН С АРОМАТ НА ПРАСКОВА И КАЙСИЯ 100 г
ПАЛМЪРС ПОДХРАНВАЩО ОЛИО ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ 30 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Отслабване с мед и канела
- Агаве
- Манука
- Ползите за здравето от прополис
- Мед от розмарин – ползи за здравето и противопоказания
Коментари към Печени кайсии с мед, канела и бадеми