Печени кайсии с мед, канела и бадеми

Необходими продукти:
- 5 кайсии, почистени
- 50-70 грама филирани бадеми
- 2-3 супени лъжици течен мед
- канела на прах
- 1 чаена чаша заквасена сметана
- 2 супени лъжици пудра захар
- ванилия на прах
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и подредете плодовете върху застлана тава с лист пергамент. Поръсете кайсиите с филирани бадеми, канела и мед. Запечете за 20 минути и охладете.
Подредете в чиния и гарнирайте с млечен крем, приготвен от заквасена сметана с пудра захар и ванилия.
Да ви е сладко
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.spainonafork.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР ХИДРАТИРАЩ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 150 мл
МЕДЕН ВАЗЕЛИН 40 г ДАНСОН
КОНФИТЮР ОТ БИО КРУШИ, КАЙСИИ И МЕД 220 г FAMILLE MARY
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ХИМАЛАЯ ИЗМИВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ 150 мл
ИКАРОВ РЕВИТАЛИЗИРАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ С РОЗА ДАМАСЦЕНА И НЕРОЛИ ЗА ЗРЯЛА КОЖА 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Манука
- Апитерапия - лечебната сила на меда
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Отслабване с мед и канела
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Агаве
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
Коментари към Печени кайсии с мед, канела и бадеми