Печена царевица на скара с ароматно масло
Необходими продукти:
4 кочана царевица
70 грама краве масло
любимите ви треви, билки и подправки: магданоз, копър, джоджен, естрагон...)
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Почистете царевицата от листата и косата, сложете я във вода за 1 час. След това подсушете и намажете кочаните с разтопено масло. Увийте ги във фолио и изпечете на скарата в продължение на 15 - 20 минути. Следва да махнете фолиото и поставете царевицата директно върху скарата до образуването на характерните тъмни ивици. За да се получи равномерно, обръщайте от всички страни с помощта на щипки.
Направете ароматния сос. За целта нарежете всички избрани подправки и ги прибавете към размекнатото масло. Поднесете изпечената царевица с него.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 А ТЪМНО ПЕПЕЛЯВО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
АРОМАНДИСЕ ЕРИТРИТОЛ (ОТ ЦАРЕВИЦА) 300 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Царевица, Кукуруз
- Мексиканска салата от царевица с фета и майонеза
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Свежа салата в чашка
- Зимна салата Шишарки
Коментари към Печена царевица на скара с ароматно масло