Печена царевица на скара с ароматно масло

Необходими продукти:
4 кочана царевица
70 грама краве масло
любимите ви треви, билки и подправки: магданоз, копър, джоджен, естрагон...)
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Почистете царевицата от листата и косата, сложете я във вода за 1 час. След това подсушете и намажете кочаните с разтопено масло. Увийте ги във фолио и изпечете на скарата в продължение на 15 - 20 минути. Следва да махнете фолиото и поставете царевицата директно върху скарата до образуването на характерните тъмни ивици. За да се получи равномерно, обръщайте от всички страни с помощта на щипки.
Направете ароматния сос. За целта нарежете всички избрани подправки и ги прибавете към размекнатото масло. Поднесете изпечената царевица с него.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 G ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ С ЦАРЕВИЦА 200 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 11 A ПЯСЪЧНО ПЕПЕЛНО РУСО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Консервирана царевица (кочани)
- Супа от царевица с бекон и картофи
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
Коментари към Печена царевица на скара с ароматно масло