Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Печена тиква с коричка от кашкавал и галета с магданоз

Печена тиква с коричка от кашкавал и галета с магданоз

Печена тиква с коричка от кашкавал и галета с магданоз - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама тиква
  • 80 грама галета
  • 50 грама кашкавал
  • 1 скилидка чесън
  • 1 супена лъжица магданоз (сушен)
  • 3 супени лъжици зехтин
  • сол на вкус

 

Начин на приготвяне:

Обелете и нарежете тиквата на неголеми парчета, които да бъдат еднакви, за да се изпекат равномерно.

Смесете галетата със сушения магданоз и настъргания (твърд) кашкавал, сложете сол на вкус и ситно нарязаната скилидка чесън.

Застелете с лист пергамент тава, подредете тиквата и поръсете със сухата ароматна комбинация. Полейте със зехтина и изпечете във фурната за около 20 минути при 200 градуса.


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиРецептиХрани и ястияЛюбопитноАнкетиСнимкиДиетиЛайфстайлБотаника