Печена тиква с коричка от кашкавал и галета с магданоз

Необходими продукти:
- 500 грама тиква
- 80 грама галета
- 50 грама кашкавал
- 1 скилидка чесън
- 1 супена лъжица магданоз (сушен)
- 3 супени лъжици зехтин
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете тиквата на неголеми парчета, които да бъдат еднакви, за да се изпекат равномерно.
Смесете галетата със сушения магданоз и настъргания (твърд) кашкавал, сложете сол на вкус и ситно нарязаната скилидка чесън.
Застелете с лист пергамент тава, подредете тиквата и поръсете със сухата ароматна комбинация. Полейте със зехтина и изпечете във фурната за около 20 минути при 200 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОЛАКСО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква в масло с ябълки, сушени плодове и орехи
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Печени тиквени пръчици с подправки
- Тиква, Кюрбисия
- Тиквени понички с ванилия и пудра захар
- Тиквени кексчета с орехи и шоколад
- Пастет от тиква
- Бананово смути с тиквени семена и овесени ядки
- Тиквените семки - здравословна бомба от магнезий и цинк
Коментари към Печена тиква с коричка от кашкавал и галета с магданоз