Печена тиква с коричка от кашкавал и галета с магданоз

Необходими продукти:
- 500 грама тиква
- 80 грама галета
- 50 грама кашкавал
- 1 скилидка чесън
- 1 супена лъжица магданоз (сушен)
- 3 супени лъжици зехтин
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете тиквата на неголеми парчета, които да бъдат еднакви, за да се изпекат равномерно.
Смесете галетата със сушения магданоз и настъргания (твърд) кашкавал, сложете сол на вкус и ситно нарязаната скилидка чесън.
Застелете с лист пергамент тава, подредете тиквата и поръсете със сухата ароматна комбинация. Полейте със зехтина и изпечете във фурната за около 20 минути при 200 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
ОСТРОВИТ ВЕГЕ ПРОТЕИН БЛЕНД 700 г
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
НовРЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
ПУЛСИН ПРОТЕИНОВ СУПЕРШЕЙК ЖИЗНЕНОСТ 300 г
АНДРОФИКС капсули 400 мг * 60 БИОТИКА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Печена солена тиква
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Сокът от тиква в борбата с килограмите
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
Коментари към Печена тиква с коричка от кашкавал и галета с магданоз