Перфектните свински пържоли
Необходими продукти:
- 6 свински пържоли с кост
- 2-3 супени лъжици олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Загрейте олиото в голям тиган на средно силен огън.
- Подправете свинските пържоли със сол и черен пипер на вкус и ги разпределете в тигана. Работете на партиди, като добавите олио, ако е необходимо.
- Запържете ги около 3-5 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
- Прехвърлете ги във фурната и печете около 15 минути.
- Поднесете пържолите горещи, гарнирани по избор.
Приятен апетит!
Снимки: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ЗОЯ БИО КУРКУМА на прах 60 г
НАТУРАЛЕН БАЛСАМОВ ОЦЕТ 500 мл ЗЕМЕЛА
КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
СОЛНИЦА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Калоферче
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Киселица, Дива ябълка
- Приготвяне на креолски микс подправка каджун
- Чубрица - балканска
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Перфектните свински пържоли