Перфектните свински пържоли

Необходими продукти:
- 6 свински пържоли с кост
- 2-3 супени лъжици олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Загрейте олиото в голям тиган на средно силен огън.
- Подправете свинските пържоли със сол и черен пипер на вкус и ги разпределете в тигана. Работете на партиди, като добавите олио, ако е необходимо.
- Запържете ги около 3-5 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
- Прехвърлете ги във фурната и печете около 15 минути.
- Поднесете пържолите горещи, гарнирани по избор.
Приятен апетит!
Снимки: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ГРАДИНСКИ СМИНДУХ 200 г СТЕЛ АРГО
ХИМАЛАЙСКА СОЛ НА КРИСТАЛНИ КУБОВЕ ХАЛИТ В ПЛИК 1 кг
БИОХЕРБА КАНЕЛА ЦЕЙЛОНСКА прах 35 г
МОНДИАЛ САПУН ЗА БРЪСНЕНЕ С АРОМАТ НА МАНДАРИНА И ПОДПРАВКИ В ПЛАСТМАСОВА КУПА 60 гр.
БИОХЕРБА КАНЕЛА КАСИЯ прах 35 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Киселица, Дива ябълка
- Ароматна печена царевица
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Къри, Дърво къри
- Печен картофен чипс с коричка, пармезан и подправки
- Свеж микс от подправки за овкусяване на пуешко
- Маринована свинска пържола
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Свински пържоли с билков сос на тиган
Коментари към Перфектните свински пържоли