Перфектните свински пържоли
Необходими продукти:
- 6 свински пържоли с кост
- 2-3 супени лъжици олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Загрейте олиото в голям тиган на средно силен огън.
- Подправете свинските пържоли със сол и черен пипер на вкус и ги разпределете в тигана. Работете на партиди, като добавите олио, ако е необходимо.
- Запържете ги около 3-5 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
- Прехвърлете ги във фурната и печете около 15 минути.
- Поднесете пържолите горещи, гарнирани по избор.
Приятен апетит!
Снимки: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
КУРКУМА НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОХЕРБА ЕДРА ХИМАЛАЙСКА СОЛ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Калоферче
- Чубрица - балканска
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Подправки, които ще ви помогнат да намалите консумацията на сол
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Фалопия
Коментари към Перфектните свински пържоли