Перфектните свински пържоли

Необходими продукти:
- 6 свински пържоли с кост
- 2-3 супени лъжици олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Загрейте олиото в голям тиган на средно силен огън.
- Подправете свинските пържоли със сол и черен пипер на вкус и ги разпределете в тигана. Работете на партиди, като добавите олио, ако е необходимо.
- Запържете ги около 3-5 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
- Прехвърлете ги във фурната и печете около 15 минути.
- Поднесете пържолите горещи, гарнирани по избор.
Приятен апетит!
Снимки: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛ ХИМАЛАЯ ЕДРА 250 гр. ЗЕМЕЛА
КЕЛТСКА ФИНА МОРСКА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛИМОН 10 г
ПРОМОКОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
СОЛИ ВКУСНО 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АРОМАНДИСЕ МИКС ОТ ПОДПРАВКИ ГАРАМ МАСАЛА прах 35 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Калоферче
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Чубрица - балканска
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
Коментари към Перфектните свински пържоли