Паста с чесън и кашкавал
Необходими продукти:
300 грама паста по ваш избор
1/2 глава лук
1 - 2 скилидки чесън
олио
1,5 чаена чаша пилешки бульон
1 чаена чаша прясно мляко
200 грама кашкавал
2 щипки настъргано индийско орехче
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и чесъна, запържете ги в малко олио на среден огън в продължение на около 8 минути, бъркайки, докато придобият лек кафеникав цвят. След това налейте водата или бульона и оставете да се задушават. Сварете пастата, както е указано на опаковката, добавете и малко прясно мляко, за да може по-добре да се разтопи кашкавалът. Добавете бульона с чесъна и лука, поръсете с настърган кашкавал. Оставете на котлона за известно време всичко да се задушава, разбърквайки. Накрая овкусете с подправките и поднесете ястието горещо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Паста с чесън и кашкавал