Паста с чесън и кашкавал

Необходими продукти:
300 грама паста по ваш избор
1/2 глава лук
1 - 2 скилидки чесън
олио
1,5 чаена чаша пилешки бульон
1 чаена чаша прясно мляко
200 грама кашкавал
2 щипки настъргано индийско орехче
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и чесъна, запържете ги в малко олио на среден огън в продължение на около 8 минути, бъркайки, докато придобият лек кафеникав цвят. След това налейте водата или бульона и оставете да се задушават. Сварете пастата, както е указано на опаковката, добавете и малко прясно мляко, за да може по-добре да се разтопи кашкавалът. Добавете бульона с чесъна и лука, поръсете с настърган кашкавал. Оставете на котлона за известно време всичко да се задушава, разбърквайки. Накрая овкусете с подправките и поднесете ястието горещо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
Коментари към Паста с чесън и кашкавал