Паста с чесън и кашкавал

Необходими продукти:
300 грама паста по ваш избор
1/2 глава лук
1 - 2 скилидки чесън
олио
1,5 чаена чаша пилешки бульон
1 чаена чаша прясно мляко
200 грама кашкавал
2 щипки настъргано индийско орехче
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и чесъна, запържете ги в малко олио на среден огън в продължение на около 8 минути, бъркайки, докато придобият лек кафеникав цвят. След това налейте водата или бульона и оставете да се задушават. Сварете пастата, както е указано на опаковката, добавете и малко прясно мляко, за да може по-добре да се разтопи кашкавалът. Добавете бульона с чесъна и лука, поръсете с настърган кашкавал. Оставете на котлона за известно време всичко да се задушава, разбърквайки. Накрая овкусете с подправките и поднесете ястието горещо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Как и колко да варим макаронените изделия
Коментари към Паста с чесън и кашкавал