Паста от рукола с чесън, кашкавал и кедрови ядки

Необходими продукти:
160 грама рукола
4 супени лъжици зехтин
2 скилидки чесън
40 грама кедрови ядки
40 грама настърган кашкавал, пармезан или друг вид подходящо сирене
подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте листата рукола.
Сложете ги в съда на блендер или кухненски робот. Прибавете настъргания кашкавал, кедровите ядки и ситно нарязания чесън.
Подправете на вкус, налейте зехтина и смелете всичко до получаването на пюре.
Пастата е готова, може да я поднесете като ароматно допълнение към зеленчукови или месни ястия.
Добър апетит!
Снимка: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ КОСА желирани таблетки * 60
ЛЮКСЕОЛ ФОРМУЛА ЗА ЕСТЕСТВЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА желирани таблетки * 60
СНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 250 мл
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА капсули * 30
СНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 30 мл
ЛЮКСЕОЛ БИОТИН + РУКОЛА капсули * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Рукола - полезни свойства и противопоказания
- Салата от рукола с карамелизирани круши
- Салата от рукола със сушени домати, маслини и пармезан
- Руколата притежава защитни свойства срещу рака
- Салата от пържени гъби с шунка и рукола
- Ако страдате от диабет и затлъстяване, включете рукола в менюто си
- Салата от тиква с рукола, бекон и пармезан
- Консумирайте рукола за добро зрение и превенция срещу Алцхаймер
- Консумацията на рукола е препоръчителна по време на бременност
- Салата от пушена скумрия с рукола и краставици
Коментари към Паста от рукола с чесън, кашкавал и кедрови ядки