Паста от рукола с чесън, кашкавал и кедрови ядки

Необходими продукти:
160 грама рукола
4 супени лъжици зехтин
2 скилидки чесън
40 грама кедрови ядки
40 грама настърган кашкавал, пармезан или друг вид подходящо сирене
подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте листата рукола.
Сложете ги в съда на блендер или кухненски робот. Прибавете настъргания кашкавал, кедровите ядки и ситно нарязания чесън.
Подправете на вкус, налейте зехтина и смелете всичко до получаването на пюре.
Пастата е готова, може да я поднесете като ароматно допълнение към зеленчукови или месни ястия.
Добър апетит!
Снимка: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ КОСА желирани таблетки * 60
ПРОМОЛЮКСЕОЛ ФОРМУЛА ЗА ЕСТЕСТВЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА желирани таблетки * 60
ПРОМОСНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 250 мл
ЛЮКСЕОЛ ЗА РАСТЕЖ И УКРЕПВАНЕ НА КОСАТА капсули * 30
ПРОМОСНБ КРЕМ-ГЕЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО СЪС СФЕРИ АЛОЕ ВЕРА И ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА 30 мл
ЛЮКСЕОЛ БИОТИН + РУКОЛА капсули * 90
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Рукола - полезни свойства и противопоказания
- Рукола, ерука, рокет, арагула
- Салата от тиквички и печени чушки с рукола и сирене
- Зелен сос с рукола за месо и риба
- Ако страдате от диабет и затлъстяване, включете рукола в менюто си
- Консумацията на рукола е препоръчителна по време на бременност
- Салата от пушена скумрия с рукола и краставици
- Топла пролетна салата
- Салата от патладжани с домати и рукола
- Смути от рукола и авокадо с киви и ябълка
Коментари към Паста от рукола с чесън, кашкавал и кедрови ядки