Панирано зеле
Необходими продукти:
1 малка зелка (около килограм)
3 яйца
галета
сол и смлян черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Най-важното при направата на това предястие е нарязването на зелката. Не трябва да отстранявате кочана напълно, защото листата ще се разпаднат по време на пърженето.
Нарежете на парчета, като тези на следващата снимка.

Бланширайте в подсолена вода за 5 минути и нека зелето се охлади малко.

Разбийте яйцата, добавете сол и смлян черен пипер. Потопете всяко парче зеле в яйцата, след това оваляйте в галетата и отново в яйцата.

Изпържете от двете страни до златисто в нагорещено олио.

Предястието е готово. Съчетава се идеално със сос от сметана и чесън.
Добър апетит!
Снимки: vkusnyatinki.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОАЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Кои болести лекува зелето и как да го употребяваме?
- Използвайте зелеви листа за облекчаване на симптомите на мастит
- Традиционна капама по бански
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
- Печено зеле с чесън и зехтин
- При запек пийте зелева чорба на гладно
- Задушено зеле с кайма и картофи
- Зеле, брасика
Коментари към Панирано зеле