Панирано зеле

Необходими продукти:
1 малка зелка (около килограм)
3 яйца
галета
сол и смлян черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Най-важното при направата на това предястие е нарязването на зелката. Не трябва да отстранявате кочана напълно, защото листата ще се разпаднат по време на пърженето.
Нарежете на парчета, като тези на следващата снимка.
Бланширайте в подсолена вода за 5 минути и нека зелето се охлади малко.
Разбийте яйцата, добавете сол и смлян черен пипер. Потопете всяко парче зеле в яйцата, след това оваляйте в галетата и отново в яйцата.
Изпържете от двете страни до златисто в нагорещено олио.
Предястието е готово. Съчетава се идеално със сос от сметана и чесън.
Добър апетит!
Снимки: vkusnyatinki.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
НовАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Използвайте зелеви листа за облекчаване на симптомите на мастит
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Зеле, брасика
- Когато купувате зеле, обърнете внимание на кочана
- Кои болести лекува зелето и как да го употребяваме?
- Задушено прясно зеле с бекон, зеленчуци и гъби
- Омлет с прясно зеле
- Печено зеле с чесън и зехтин
- Прясно зеле с кайма и ориз в доматен сок
Коментари към Панирано зеле