Панирано зеле
Необходими продукти:
1 малка зелка (около килограм)
3 яйца
галета
сол и смлян черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Най-важното при направата на това предястие е нарязването на зелката. Не трябва да отстранявате кочана напълно, защото листата ще се разпаднат по време на пърженето.
Нарежете на парчета, като тези на следващата снимка.
Бланширайте в подсолена вода за 5 минути и нека зелето се охлади малко.
Разбийте яйцата, добавете сол и смлян черен пипер. Потопете всяко парче зеле в яйцата, след това оваляйте в галетата и отново в яйцата.
Изпържете от двете страни до златисто в нагорещено олио.
Предястието е готово. Съчетава се идеално със сос от сметана и чесън.
Добър апетит!
Снимки: vkusnyatinki.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
МЕДИТЕРАНЕА ХИДРАТИРАЩА АНТИОКСИДАНТНА МЪГЛА ЗА ЛИЦЕ 100 мл ВМ-171
НовАЛКА ГРИЙНС саше * 30
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
НовАЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Броколи Романеско - полезни свойства и противопоказания
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- При запек пийте зелева чорба на гладно
- Печено зеле с чесън и зехтин
- Използвайте зелеви листа за лечение на отоци, щитовидна жлеза и главоболие
- Кои болести лекува зелето и как да го употребяваме?
- Едноседмична диета със задушено зеле
- Зеле, брасика
- Налагайте зелеви листа с мед върху ставите с коксартроза
- Зеле
Коментари към Панирано зеле