Панирано зеле
 
    Необходими продукти:
1 малка зелка (около килограм)
3 яйца
галета
сол и смлян черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Най-важното при направата на това предястие е нарязването на зелката. Не трябва да отстранявате кочана напълно, защото листата ще се разпаднат по време на пърженето.
Нарежете на парчета, като тези на следващата снимка.

Бланширайте в подсолена вода за 5 минути и нека зелето се охлади малко.

Разбийте яйцата, добавете сол и смлян черен пипер. Потопете всяко парче зеле в яйцата, след това оваляйте в галетата и отново в яйцата.

Изпържете от двете страни до златисто в нагорещено олио.

Предястието е готово. Съчетава се идеално със сос от сметана и чесън.
Добър апетит!
Снимки: vkusnyatinki.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Използвайте зелеви листа за облекчаване на симптомите на мастит
- Когато купувате зеле, обърнете внимание на кочана
- Печено зеле с чесън и зехтин
- Кои болести лекува зелето и как да го употребяваме?
- Задушено зеле с картофи
- Успокойте болното място, като наложите върху него зелев лист
- Печено зеле с масло и кашкавал
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Панирано зеле