Панирани чушки с пълнеж от картофено пюре и топено сирене

Необходими продукти:
- 10 мариновани червени чушки
- 500 грама картофи
- 2 чаени лъжички масло
- 100 милилитра прясно мляко
- сол, черен пипер
- 100 грама топено сирене за мазане
- 3 разбити яйца
- 1 чаена чаша брашно
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете, обелете и намачкайте картофите в купа. Прибавете маслото, прясното мляко, топеното сирене, подправете със сол, черен пипер и разбъркайте до хомогенизиране на сместа.
Напълнете всички чушки с получения пълнеж. Внимателно ги оваляйте в брашното, след това потопете в яйцата и изпържете в силно сгорещена мазнина. Отцедете и поднесете топли.
Добър апетит!
Източник: www.annarecetasfaciles.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
Коментари към Панирани чушки с пълнеж от картофено пюре и топено сирене