Панирани пресни краставици в яйце

Необходими продукти:
- 3-4 пресни краставици
- 2 яйца
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 2-3 супени лъжици брашно
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте пресните краставици, нарежете ги на кръгчета.
Разбийте яйцата в купа заедно с черен пипер и сол на вкус, добавете и брашното. Получава се немного гъста панировка.
В нея потопете всяко кръгче от зеления зеленчук и изпържете от двете страни в добре нагорещено олио, докато се получи румена коричка.
Не се разсейвайте, защото краставиците се пържат много бързо и рискувате да ги прегорите.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: smak.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!БИОФРЕШ CUCUMBER КРЕМ ОВЛАЖНИТЕЛ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР 25 мл
БЕРГЛАНД ПОЧИСТВАЩА ПЯНА ЗА ЛИЦЕ С АЛОЕ ВЕРА 100 мл
АРОМА ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КРАСТАВИЦА 75 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ТАЛОДЕРМА ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА СУХА КОЖА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
- Пръскайте краставиците с домашен препарат срещу мана и други болести
- Три вида мариновани краставички - с чесън, домати и люти чушки
- Защо краставиците са горчиви и как да го предотвратим
- Как да увеличим добива на краставици по естествен път
- Защо е полезно да ядем краставици
- За по-силен лечебен ефект съчетайте сока от краставица със сок от моркови, спанак или цвекло
- Предястие от краставици с крема сирене, кашкавал и рулца от раци
- Салата от пържени краставици с чесън и сусам
- Изгонете мравките от дома си с обелки от краставица
Коментари към Панирани пресни краставици в яйце