Панирани пресни краставици в яйце

Необходими продукти:
- 3-4 пресни краставици
- 2 яйца
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 2-3 супени лъжици брашно
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте пресните краставици, нарежете ги на кръгчета.
Разбийте яйцата в купа заедно с черен пипер и сол на вкус, добавете и брашното. Получава се немного гъста панировка.
В нея потопете всяко кръгче от зеления зеленчук и изпържете от двете страни в добре нагорещено олио, докато се получи румена коричка.
Не се разсейвайте, защото краставиците се пържат много бързо и рискувате да ги прегорите.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: smak.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИКТОРИЯ БЮТИ ПИЛИНГ МАСКА ЗА ЛИЦЕ С КРАСТАВИЦА 7 мл. * 2
ФЛОРИЛИС ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА СУХА И МНОГО СУХА КОЖА 1000 мл
НУКС АКВАБЕЛ ЛОСИОН 200 мл
АРКАЯ ПОДХРАНВАЩ И УСПОКОЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ 30 мл
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ САПУН С ЕКСТРАКТ ОТ КРАСТАВИЦА 250 г
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да си отгледаме краставици на балкона?
- Пръскайте краставиците с домашен препарат срещу мана и други болести
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
- За по-силен лечебен ефект съчетайте сока от краставица със сок от моркови, спанак или цвекло
- Краставица
- Как да увеличим добива на краставици по естествен път
- Салата от репички с царевица и краставици
- Предястие от пресни краставици с крема сирене, кашкавал и рулца от раци
- Салата от спанак с домати, краставици и заквасена сметана
- Салата от чери домати, краставица, фета и киноа
Коментари към Панирани пресни краставици в яйце