Панирани пресни краставици в яйце
Необходими продукти:
- 3-4 пресни краставици
- 2 яйца
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 2-3 супени лъжици брашно
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте пресните краставици, нарежете ги на кръгчета.
Разбийте яйцата в купа заедно с черен пипер и сол на вкус, добавете и брашното. Получава се немного гъста панировка.
В нея потопете всяко кръгче от зеления зеленчук и изпържете от двете страни в добре нагорещено олио, докато се получи румена коричка.
Не се разсейвайте, защото краставиците се пържат много бързо и рискувате да ги прегорите.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: smak.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРИЕС ТОАЛЕТНО МЛЯКО КРАСТАВИЦА + ВИТАМИН E 150 мл
БИЛКА АКВА НЕЙЧЪР ХИДРАТИРАЩА ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО 200 мл.
АРОМА ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КРАСТАВИЦА 75 мл
КАФЕ МИМИ СУПЕР ФУУД КОМПЛЕКТ - МАСКА ЗА ЛИЦЕ 10 мл * 3, СКРАБ ЗА ЛИЦЕ 50 мл И ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
БИОФРЕШ ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КРАСТАВИЦА 110 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да си отгледаме краставици на балкона?
- Пръскайте краставиците с домашен препарат срещу мана и други болести
- Рецепти за салати от маруля
- Как да увеличим добива на краставици по естествен път
- Краставица
- Използвайте английска сол за подхранване на чушки, домати и краставици
- Използвайте краставица срещу ухапвания от дървеници
- Салата от краставици и ягоди със сирене и мак
- Предястие от пресни краставици с крема сирене, кашкавал и рулца от раци
- Детоксикиращо пролетно смути с аспержи
Коментари към Панирани пресни краставици в яйце