Панирани пресни краставици в яйце

Необходими продукти:
- 3-4 пресни краставици
- 2 яйца
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 2-3 супени лъжици брашно
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте пресните краставици, нарежете ги на кръгчета.
Разбийте яйцата в купа заедно с черен пипер и сол на вкус, добавете и брашното. Получава се немного гъста панировка.
В нея потопете всяко кръгче от зеления зеленчук и изпържете от двете страни в добре нагорещено олио, докато се получи румена коричка.
Не се разсейвайте, защото краставиците се пържат много бързо и рискувате да ги прегорите.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: smak.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАФРОДИТА ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ 45 мл
ЖАН Д'АРСЕЛ EXPERTE BEAUTE ИЗЯЩЕН ИЗСВЕТЛЯВАЩ СЕРУМ 30 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ ЛИФТИНГ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С АЗИАТСКА ЦЕНТЕЛА 25 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОАЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пръскайте краставиците с домашен препарат срещу мана и други болести
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
- Защо краставиците са горчиви и как да го предотвратим
- Салата от пъпеш и краставици
- Салата от краставици и домати със сирене и мента
- Краставица
- Лятна салата с кайсии и киноа
- Използвайте английска сол за подхранване на чушки, домати и краставици
- Салата от репички с царевица и краставици
- Студена супа от краставици и тиквички
Коментари към Панирани пресни краставици в яйце