Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Панирани пилешки рулца с топено сирене, кашкавал и чушки

Панирани пилешки рулца с топено сирене, кашкавал и чушки

Панирани пилешки рулца с топено сирене, кашкавал и чушки - изображение

Необходими продукти:

  • 1 килограм пилешко филе
  • 150 грама сладки чушки
  • 100 грама топено сирене
  • 100 грама кашкавал
  • 30 грама зелен лук
  • 100 грама галета
  • 3 супени лъжици олио
  • подправки на вкус

 

Начин на приготвяне:

Нарежете предварително измитото филе на тънки парчета, които поставете между два листа стреч фолио и начукайте. След това натрийте с подправки (сол, различни видове пипер и други по избор).

Чушките (почистени от семената) и зеления лук нарежете ситно, кашкавала и топеното сирене настържете.

Смесете зеленчуците със сирената и направете сос, комбинирайки олиото с подправки на вкус.

Върху всяко пилешко филе сложете по малко от плънката и навийте рулца, чиито краища закрепете с клечки за зъби.

Потопете в ароматното олио, оваляйте в галетата и подредете в тава върху намазнен лист пергамент. Поставете във фурната, която предварително сте включили на 220-250 градуса.

След около 25-35 минути рулцата ще са готови.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти