Панирани пилешки рулца с топено сирене, кашкавал и чушки

Необходими продукти:
- 1 килограм пилешко филе
- 150 грама сладки чушки
- 100 грама топено сирене
- 100 грама кашкавал
- 30 грама зелен лук
- 100 грама галета
- 3 супени лъжици олио
- подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете предварително измитото филе на тънки парчета, които поставете между два листа стреч фолио и начукайте. След това натрийте с подправки (сол, различни видове пипер и други по избор).
Чушките (почистени от семената) и зеления лук нарежете ситно, кашкавала и топеното сирене настържете.
Смесете зеленчуците със сирената и направете сос, комбинирайки олиото с подправки на вкус.
Върху всяко пилешко филе сложете по малко от плънката и навийте рулца, чиито краища закрепете с клечки за зъби.
Потопете в ароматното олио, оваляйте в галетата и подредете в тава върху намазнен лист пергамент. Поставете във фурната, която предварително сте включили на 220-250 градуса.
След около 25-35 минути рулцата ще са готови.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пушено сирене в соев сос
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки гърди с фурми
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Пълнени камби с пилешко филе и моцарела
- Пълнени домати с пилешко филе и кашкавал
- Пържоли от пиле с гъби и марсала
- Запеканка от пълнени домати с пилешки гърди в сметанов сос
- Картофени хармоники
- Пилешки хапки с орехи, кашкавал и маслини
Коментари към Панирани пилешки рулца с топено сирене, кашкавал и чушки