Панирани пилешки рулца с топено сирене, кашкавал и чушки
Необходими продукти:
- 1 килограм пилешко филе
- 150 грама сладки чушки
- 100 грама топено сирене
- 100 грама кашкавал
- 30 грама зелен лук
- 100 грама галета
- 3 супени лъжици олио
- подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете предварително измитото филе на тънки парчета, които поставете между два листа стреч фолио и начукайте. След това натрийте с подправки (сол, различни видове пипер и други по избор).
Чушките (почистени от семената) и зеления лук нарежете ситно, кашкавала и топеното сирене настържете.
Смесете зеленчуците със сирената и направете сос, комбинирайки олиото с подправки на вкус.
Върху всяко пилешко филе сложете по малко от плънката и навийте рулца, чиито краища закрепете с клечки за зъби.
Потопете в ароматното олио, оваляйте в галетата и подредете в тава върху намазнен лист пергамент. Поставете във фурната, която предварително сте включили на 220-250 градуса.
След около 25-35 минути рулцата ще са готови.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Панирани пилешки рулца с топено сирене, кашкавал и чушки