Панирани кашкавалени кюфтета с рулца от раци

Необходими продукти:
- 500 грама рулца от раци
- 300 грама кашкавал
- 3 яйца
- 1 супена лъжица грис
- 100 грама брашно за овалване
- 50 милилитра олио за пържене
Начин на приготвяне:
Ако използвате замразени рулца от раци, размразете ги и след това смелете с блендер, кухненски робот или друг подходящ уред.
Кашкавала настържете и смесете двата продукта, към които добавете суровите яйца и супена лъжица грис.
От тази кайма направете кюфтета, оваляйте ги в брашно и ги изпържете в горещо олио.
Изчакайте да се охладят малко и сервирайте.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovimsmachno.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кюфтeта в патладжан (Ислим кебап)
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Кюфтета с моцарела в доматен сос
- Сочни пържени кюфтета с чесън и мляко
- Гъбени кюфтета с лук
- Кюфтенца от броколи с чушка, моркови и спанак
- Яхния от кюфтета с картофи (Кюфтета по чирпански)
- Задушени телешки кюфтенца в пикантен сос с мед и сусам
- Кюфте в чушки камби
- Иракски пържени кюфтета с телешко месо (Uroog)
Коментари към Панирани кашкавалени кюфтета с рулца от раци