Панирани кашкавалени кюфтета с рулца от раци

Необходими продукти:
- 500 грама рулца от раци
- 300 грама кашкавал
- 3 яйца
- 1 супена лъжица грис
- 100 грама брашно за овалване
- 50 милилитра олио за пържене
Начин на приготвяне:
Ако използвате замразени рулца от раци, размразете ги и след това смелете с блендер, кухненски робот или друг подходящ уред.
Кашкавала настържете и смесете двата продукта, към които добавете суровите яйца и супена лъжица грис.
От тази кайма направете кюфтета, оваляйте ги в брашно и ги изпържете в горещо олио.
Изчакайте да се охладят малко и сервирайте.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovimsmachno.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Яхния от кюфтета с картофи (Кюфтета по чирпански)
- Класически италиански кюфтенца върху канапе от спагети
- Телешки кюфтета с плънка от яйца и кашкавал в млечна панировка
- Веган кюфтета с бял млечен сос
- Кюфтенца от броколи с чушка, моркови и спанак
- Кюфтета с панировка от ленено брашно в зеленчуков сос
- Телешки кюфтенца в доматен сос с лук и кашкавал
- Кюфтета с моцарела в доматен сос
- Шишчета с пълнени кюфтета
Коментари към Панирани кашкавалени кюфтета с рулца от раци