Панирани гъби с чеснова майонеза

Необходими продукти:
300-400 грама печурки
2 яйца
50 грама галета
400 милилитра олио
2-3 скилидки чесън
майонеза
Начин на приготвяне:
Избършете гъбите с влажна кърпа. Ако сред тях има прекалено големи, разрежете на 2 или 4 части (зависи от размера).
Сгорещете олиото в подходящ съд, яйцата разбийте отделно с малко сол.
Потопете всяка гъба в яйцата, след това оваляйте в галетата и изпържете в мазнината (около 5-7 минути).
Намачкайте скилидките чесън и ги прибавете към майонезата. Ароматният сос е готов, може да поднесете гъбите с него.
Добър апетит!
Снимка: vkus.3dn.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Пържени гъби със сметана и лук
- Кичурка
- Пълнена ряпа с бели гъби и лук
- Задушени картофи с гъби и грах в кокосово мляко
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Панирани гъби
- Задушени гъби в бира и масло
Коментари към Панирани гъби с чеснова майонеза