Начало Хранене Рецепти Основни ястия От риба и морски продукти Пангасиус с босилек, мащерка и панировка от оризово брашно

Пангасиус с босилек, мащерка и панировка от оризово брашно

Пангасиус с босилек, мащерка и панировка от оризово брашно - изображение

Необходими продукти:

  • филе пангасиус
  • лимон
  • босилек, мащерка
  • сол
  • оризово брашно
  • олио

 

Начин на приготвяне:

Полейте рибеното филе с лимонов сок, поръсете с подправките и оставете известно време, за да се маринова (15-20 минути минимум или оставете за една нощ, ако разполагате с толкова време).

След това подсолете пангасиуса, оваляйте в оризово брашно и изпържете до златисто от двете страни в горещо олио, което да покрива около сантиметър от съда.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: amamam.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти