Пангасиус на фурна с картофена гарнитура
Необходими продукти:
- 600 грама филе от пангасиус
- 1 килограм картофи
- 2 супени лъжици заквасена сметана
- подправки
Начин на приготвяне:
Изсипете подправките в сметаната, подсолете и разбъркайте.
Размразеното и отцедено от водата филе подредете в намазнена тава и покрийте с ароматната сметана.
Поставете рибата във фурната за 15 минути при средна температура от 180 градуса.
Обелете картофите, сварете ги, поръсете с пресни зелени подправки и ги поднесете като гарнитура към готовия пангасиус.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: babushkinadacha.ru
Коментари към Пангасиус на фурна с картофена гарнитура