Орехова халва с мед и стафиди
Необходими продукти:
500 грама орехови ядки
300 грама мед
1 чаена чаша стафиди
3 супени лъжици слънчогледово олио
Начин на приготвяне:
Изпечете орехите в сух тиган, натрошете ги с помощта на блендер, но не превръщайте в прах. След това прибавете към тях стафидите и смелете още веднъж.
Ред е на олиото и разтопения мед. Смесете всичко старателно и прехвърлете в тава, придавайки желаната форма на десерта.
Може да приберете в хладилника, за да стегне по-бързо. Когато това стане, нарежете на парчета и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: aif.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА РЕШИТЕЛНОСТ 20 мл.
ТИНКТУРА ОТ ОРЕХ 100 мл ДР. БИОМАСТЕР
Е ЛЕК ДАЙВА МЕХЛЕМ С ОРЕХОВИ ЛИСТА ЗА УМОРЕНИ КРАКА 20 мл
СОЛЕО БРОНЗАНТ SUNSET TIME 150 мл
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА УРОФИКС 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОВ ЩИТ АБ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Орехи - ползи и вреди
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Слънчогледова халва – състав, ползи и рискове за здравето
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- С мехлем от мед и орехи ще се отървете от брадавиците за месец
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Пригответе си супер еликсир, който изненадващо бързо ще обогати кръвта ви с хемоглобин
- Печени орехи с мед
Коментари към Орехова халва с мед и стафиди