Орехова халва с мед и стафиди
 
    Необходими продукти:
500 грама орехови ядки
300 грама мед
1 чаена чаша стафиди
3 супени лъжици слънчогледово олио
Начин на приготвяне:
Изпечете орехите в сух тиган, натрошете ги с помощта на блендер, но не превръщайте в прах. След това прибавете към тях стафидите и смелете още веднъж.
Ред е на олиото и разтопения мед. Смесете всичко старателно и прехвърлете в тава, придавайки желаната форма на десерта.
Може да приберете в хладилника, за да стегне по-бързо. Когато това стане, нарежете на парчета и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: aif.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН СКРАБ ФИЛОСОФИЯ 250 г
АНТИПАРАЗИТ БИЛКОВА СМЕС 200 г
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ №19 МЕНОПАУЗА 30 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 6.6 ТЪМЕН МАХАГОН
АРГАНИА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ СЪС SPF 30 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Бразилски орех за здраве и стройна фигура
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Домашна халва с кондензирано мляко
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Печени ябълки с мед и орехи
- Салата от тиквички с орехи
- Какаов сладкиш с орехов крем, кокос и шоколад
- Печени ябълки с плънка от орехи, стафиди и канела в масло и портокалов сок
- Мързеливо брауни





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Орехова халва с мед и стафиди