Орео пай
 
    Необходими продукти:
- 270 грама бисквити орео
- 100 грама разтопено масло
- 400 грама крема сирене
- 350 грама бита сметана
- 1 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Сложете две трети от бисквитите в блендер, добавете маслото и разбийте до хомогенност. С полученото тесто застелете дъното на форма за торта с подвижна матрица.

Охладете за 30 минути. В каната на блендера изсипете крема сиренето, останалите бисквити, сметаната и захарта.

Разбийте сместа, разбъркайте с шпатула и я разпределете равномерно върху блата.

Загладете и охладете за 4 часа. Разрежете, поднесете и на сладкиша се насладете.

Да ви е сладко!
Източник: www.tastemade.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Полезна ли е заквасената сметана
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Печени броколи в сметана с кашкавал





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Орео пай