Омлет с домати, гъби и кашкавал

Необходими продукти:
5 яйца
2 домата
200 грама пресни гъби
50 грама кашкавал
пресен копър
олио
щипка сол
щипка сушена мащерка
Начин на приготвяне:
Измийте добре гъбите, подсушете ги и нарежете на едри парчета. Сложете тиган с олио да се сгорещи на среден огън, прибавете гъбите, след това мащерката и пържете в продължение на 10 минути. Доматите нарежете на големи кубчета и добавете към гъбите. Пържете 5 минути, след това овкусете със сол и сложете настъргания на ситно кашкавал. Разбъркайте добре яйцата и ги изсипете в тигана. Затворете съда с капак, намалете котлона до минимум и оставете ястието да се приготвя, колкото е необходимо.
Поръсете с пресен копър и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОКАРЛ МИНК ЛИКОПЕН + АНТИОКСИДАНТИ капсули * 100
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Как да се справим с белите петна и напукването на доматите?
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Отстранете мазолите по краката с домат или смокиново листо
- Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан
- Пържени гъби със сметана и лук
Коментари към Омлет с домати, гъби и кашкавал