Омлет с домати, гъби и кашкавал
Необходими продукти:
5 яйца
2 домата
200 грама пресни гъби
50 грама кашкавал
пресен копър
олио
щипка сол
щипка сушена мащерка
Начин на приготвяне:
Измийте добре гъбите, подсушете ги и нарежете на едри парчета. Сложете тиган с олио да се сгорещи на среден огън, прибавете гъбите, след това мащерката и пържете в продължение на 10 минути. Доматите нарежете на големи кубчета и добавете към гъбите. Пържете 5 минути, след това овкусете със сол и сложете настъргания на ситно кашкавал. Разбъркайте добре яйцата и ги изсипете в тигана. Затворете съда с капак, намалете котлона до минимум и оставете ястието да се приготвя, колкото е необходимо.
Поръсете с пресен копър и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ОМЛЕТ 520 гр.
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РИЪЛИ ХЕЛТИ КОРДИЦЕПС капсули * 60
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ЕВТЕРПА ДОМАТЕН КРЕМ 80 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат
- Сапунка
- Полска печурка, Червенушка
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Омлет на фурна с пилешко и моцарела
- Гъби на фурна с лук и кашкавал
- Печени гъби с мащерка и чесън
- Консумирайте домати поради 4 причини
- Омлет с домати, чесън и джинджифил
Коментари към Омлет с домати, гъби и кашкавал