Обикновени печени кестени

Необходими продукти:
- 1 килограм кестени
Начин на приготвяне:
С малък остър нож, който ви е удобен, разрежете кръстове в черупката на кестените. Поставете ги в тава и ги печете, докато черупките им се отворят, а вътрешността омекне - около 30 минути.
Сервирайте ги в хартиени пликове и ги консумирайте, като ги почистите от твърдата обвивка.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbc.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МОНО ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР ОТ ЧЕРВЕН ДИВ КЕСТЕН 10 мл LES FLEURS DE BACH
КОРФ ЕСЕНШЪЛ МИКРОПИЛИНГ МАСКА ЗА ЛИЦЕ 50 мл
ФРЕНСКИ БИО ПЧЕЛЕН МЕД ОТ КЕСТЕНИ 230 г FAMILLE MARY
ТОПИКРЕМ БЕБЕ ХИДРАТИРАЩО И ПРОТЕКТИРАЩО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 500 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ НАРУШЕНИЯ НА СЪНЯ
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кестен-обикновен, Сладък кестен, Ядлив кестен
- Сиропирани кестени
- Консумирайте кестени против запек
- Супа от кестени и нахут с домати и чесън
- Направете си екологична есенна украса от ябълки и кестени
- Научете този лесен трик за печене на кестени
- Облекчете хемороидите с отвара от кестенови листа
- Печено пиле с кестени и лук
- Пълнена пуйка с кестени и ориз
- Червен конски кестен
Коментари към Обикновени печени кестени