Обикновени печени кестени
Необходими продукти:
- 1 килограм кестени
Начин на приготвяне:
С малък остър нож, който ви е удобен, разрежете кръстове в черупката на кестените. Поставете ги в тава и ги печете, докато черупките им се отворят, а вътрешността омекне - около 30 минути.
Сервирайте ги в хартиени пликове и ги консумирайте, като ги почистите от твърдата обвивка.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbc.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ДЕТОКСИКАЦИЯ
БИЕЛЕНДА КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КЕСТЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
РУВЕНОР капсули * 50 ФОРТЕКС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗАВИСИМОСТИ
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КЕСТЕН 200 мл
СЕЛЕКЦИЯ ОТ ПЧЕЛНИ МЕДОВЕ ОТ ФРАНЦИЯ 60 г * 4 160083-1 FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кестен-обикновен, Сладък кестен, Ядлив кестен
- При кои състояния и защо са полезни кестените
- Червен конски кестен
- Кестени - полезни и вредни свойства
- Как да излекуваме шиповете без лекарства?
- Шоколадов сладкиш с орехи, кестени и дюли
- Мед от кестени
- Печено пиле с жито, сушени сини сливи и кестени
- Гарнитура от кестени в сос
- Супа от кестени и нахут с домати и чесън
Коментари към Обикновени печени кестени