Обикновени печени кестени
Необходими продукти:
- 1 килограм кестени
Начин на приготвяне:
С малък остър нож, който ви е удобен, разрежете кръстове в черупката на кестените. Поставете ги в тава и ги печете, докато черупките им се отворят, а вътрешността омекне - около 30 минути.
Сервирайте ги в хартиени пликове и ги консумирайте, като ги почистите от твърдата обвивка.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbc.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРТРОАКТАЛ тинктура 100 мл
ПРОМОЕНДОЛЕКС КОМПЛЕКС таблетки * 30 SUN WAVE PHARMA
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ НАТРАПЛИВОСТ
КАНАДЕРМ МЕНТОЛКА ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ - БАЛСАМ 200 мл
КОРФ ЕСЕНШЪЛ МИКРОПИЛИНГ МАСКА ЗА ЛИЦЕ 50 мл
РАДИКА МЕХЛЕМ 7 БИЛКИ И ПРОПОЛИС 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кестени - полезни и вредни свойства
- При кои състояния и защо са полезни кестените
- Кестен-обикновен, Сладък кестен, Ядлив кестен
- Супа от кестени и нахут с домати и чесън
- Червен конски кестен
- Печени кестени с ароматна захар
- Гарнитура от кестени в сос
- Печено пиле с кестени и лук
- Пълнена пуйка с кестени и ориз
- Консумирайте кестени против запек
Коментари към Обикновени печени кестени