Гарнитура от кестени в сос
Необходими продукти:
кестени
масло
вода
сол
За соса:
1 ч. ч. вода
50 гр масло
2 жълтъка
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Направете разрези по кората на кестените и ги сложете във вряща вода да се приготвят около 20 минути. След това ги обелете, сложете ги в тенджера, добавете сол, масло и вода. Сложете всичко това да се вари на слаб огън до готовност. Така сварените кестени са подходяща гарнитура към птици и дивеч. Още по-вкусни стават, ако ги полеете със следния сос: сложете в тенджера 50 гр масло, сол, черен пипер, налейте 1 чаша вода и изчакате сместа да заври. Свалете от котлона и добавете 2 яйчни жълтъка. Разбъркайте. Сосът е готов.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ДЕТОКСИКАЦИЯ
БИЕЛЕНДА КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КЕСТЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
РУВЕНОР капсули * 50 ФОРТЕКС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗАВИСИМОСТИ
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КЕСТЕН 200 мл
СЕЛЕКЦИЯ ОТ ПЧЕЛНИ МЕДОВЕ ОТ ФРАНЦИЯ 60 г * 4 160083-1 FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Кестен-обикновен, Сладък кестен, Ядлив кестен
- При кои състояния и защо са полезни кестените
- Червен конски кестен
- Кестени - полезни и вредни свойства
- Как да излекуваме шиповете без лекарства?
- Шоколадов сладкиш с орехи, кестени и дюли
- Мед от кестени
- Печено пиле с жито, сушени сини сливи и кестени
- Супа от кестени и нахут с домати и чесън
- Направете си екологична есенна украса от ябълки и кестени
Коментари към Гарнитура от кестени в сос