Гарнитура от кестени в сос

Необходими продукти:
кестени
масло
вода
сол
За соса:
1 ч. ч. вода
50 гр масло
2 жълтъка
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Направете разрези по кората на кестените и ги сложете във вряща вода да се приготвят около 20 минути. След това ги обелете, сложете ги в тенджера, добавете сол, масло и вода. Сложете всичко това да се вари на слаб огън до готовност. Така сварените кестени са подходяща гарнитура към птици и дивеч. Още по-вкусни стават, ако ги полеете със следния сос: сложете в тенджера 50 гр масло, сол, черен пипер, налейте 1 чаша вода и изчакате сместа да заври. Свалете от котлона и добавете 2 яйчни жълтъка. Разбъркайте. Сосът е готов.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МОНО ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР ОТ ЧЕРВЕН ДИВ КЕСТЕН 10 мл LES FLEURS DE BACH
КОРФ ЕСЕНШЪЛ МИКРОПИЛИНГ МАСКА ЗА ЛИЦЕ 50 мл
ФРЕНСКИ БИО ПЧЕЛЕН МЕД ОТ КЕСТЕНИ 230 г FAMILLE MARY
ТОПИКРЕМ БЕБЕ ХИДРАТИРАЩО И ПРОТЕКТИРАЩО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 500 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ НАРУШЕНИЯ НА СЪНЯ
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Кестен-обикновен, Сладък кестен, Ядлив кестен
- Сиропирани кестени
- Консумирайте кестени против запек
- Супа от кестени и нахут с домати и чесън
- Направете си екологична есенна украса от ябълки и кестени
- Научете този лесен трик за печене на кестени
- Облекчете хемороидите с отвара от кестенови листа
- Печено пиле с кестени и лук
- Пълнена пуйка с кестени и ориз
- Червен конски кестен
Коментари към Гарнитура от кестени в сос