Ньоки с гъби и сос от крема сирене
Необходими продукти за четири порции:
- 500 грама ньоки
- 1 глава лук
- 300 грама пресни печурки
- пресен копър на вкус
- сол, черен пипер и зехтин
- 100 грама настърган пармезан
- 150 грама крема сирене
- 1 супена лъжица безсолно масло
- пресен магданоз
Начин на приготвяне:
В тенджера налейте вода, подсолете и сварете ньоките. В друг съд загрейте маслото, нарежете лука, гъбите и ги запържете. Прибавете сол, черен пипер, копър, магданоз и крема сирене.
Разбъркайте, излейте водата и сипете сместа при вече готовите ньоки. Намалете мощността на котлона на минимална и оставете ястието да къкри на слаб огън.
Разсипете порции, поръсете с пармезан и наситнен пресен магданоз. Поднесете и се насладете на вкуса!
Добър апетит!
Източник: www.thecomfortofcooking.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Ливадна виолетка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Пържени гъби със сметана и лук
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Свинско с гъби в сметана
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Зимна припънка, Зимненка
- Гъби портобело
Коментари към Ньоки с гъби и сос от крема сирене