Наденички със зелен фасул и картофи

Необходими продукти:
няколко парчета наденица (около 600 грама)
200 грама зелен фасул
3 картофа
1 глава лук
олио
подправки по ваш вкус
Начин на приготвяне:
Обелете картофите и ги нарежете на кръгчета, изпържете ги до златисто.
Направете недълбоки разрези по повърхността на наденичките, които прибавете в съда при картофите, сложете и лука.
Изпържете до златисто, след което добавете зеления фасул, налейте чаша вода и сложете предпочитани подправки.
Разбъркайте старателно всичко, нека водата заври и затворете съда с капак. Оставете ястието да се приготвя на слаб огън до готовност на зеленчуците.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Запечен боб с наденица и чесън
- Тортила питки с наденица и яйца
- Печена домашна наденица с чесън, лук и горчица
- Боб с наденица и кисело зеле
- Домашна пилешка наденица
- Задушен бял боб с наденица и чесън
- Рецепти за домашен бахур
- Запечен ориз с наденици и бекон
- Супа Тоскана
- Прасенца от маслено тесто с пълнеж
Коментари към Наденички със зелен фасул и картофи